Τρίτη 6 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 59
Τηλεόραση
Το πάθος της μάγισσας

Σκηνή από την ταινία «Μνήμη και πάθος» σε σκηνοθεσία Νίκι Καρό, που παρουσιάζει η ΝΕΤ στις 00.35
Σκηνή από την ταινία «Μνήμη και πάθος» σε σκηνοθεσία Νίκι Καρό, που παρουσιάζει η ΝΕΤ στις 00.35
Μια δραματική ταινία σε σκηνοθεσία του Νίκι Καρό μάς έρχεται από τη μακρινή Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται για την ταινία «Μνήμη και πάθος», που παρουσιάζει η ΝΕΤ στις 00.35, με τον Γιούρι Κινουγκάβα. Το άψυχο σώμα ενός ωραίου, νεαρού Γιαπωνέζου ανασύρεται από τα κύματα, σε μια παραλία της Νέας Ζηλανδίας. Οι ναυαγοσώστες προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται σε απόγνωση. Το ζευγάρι είχε καταφύγει στη Νέα Ζηλανδία για να παντρευτεί, επειδή η δεσποτική μητέρα του Κέντζι δε θέλησε ποτέ να δει με καλό μάτι τη σχέση του γιου της. Ξεκινώντας από το μήνα του μέλιτος, σε ένα τουρνέ της χώρας, οι νεόνυμφοι είχαν αρχίσει να εξερευνούν τα ανεξερεύνητα και επικίνδυνα μονοπάτια της προσωπικής τους σχέσης.

Από τον ALPHA στις 21.05 «Σπασμένο βέλος» του Γκράχαμ Γιοστ. Ο Ρέλεϊ Χέιλ και ο Βικ Ντίκινς είναι από τους πιο ικανούς πιλότους της πολεμικής αεροπορίας. Γι' αυτό τους ανατίθεται μια επικίνδυνη μυστική αποστολή: Πρέπει να κατευθύνουν ένα αεροπλάνο τύπου «Stealth» φορτωμένο με πυρηνικούς πυραύλους, στην έρημο του Κολοράντο, στα πλαίσια της άσκησης του αμερικανικού στρατού. Κάποια στιγμή όμως οι δυο άνδρες θα έρθουν στα χέρια, το αεροπλάνο εξαφανίζεται μυστηριωδώς και η ταινία συνεχίζεται... Με τον Τζον Τραβόλτα.

Από το MEGA στις 23.00 « Οι μάγισσες» του Αντριου Φλέμινγκ. Πρόκειται για μια ταινία τρόμου γυρισμένη στα 1996 που αφηγείται την εξής ιστορία: Η Σάρα, λίγο μετά την άφιξή της στο Λος Αντζελες, φοιτά στην Ακαδημία του Σεν Μπένεντικ. Σιγά σιγά με θλίψη διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να εισχωρήσει στην ομάδα των συμμαθητών της, η οποία είναι πολύ δεμένη. Αυτό είναι κάτι που την κάνει να νιώθει απερίγραπτη μοναξιά. Μια μέρα όμως, όλα αλλάζουν όταν γνωρίζεται με τρεις κοπέλες οι οποίες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Αυτές ξέρουν ότι ποτέ δε θα κατορθώσουν να ενσωματωθούν με τις «καθώς πρέπει» συμμαθήτριες τους. Ετσι με ανοιχτή αγκαλιά υποδέχονται τη Σάρα στη δική τους παρέα και αυτή η επαφή θα αλλάξει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών. Και όχι μόνον. Με τους: Φέζουλα Μπαλκ, Ρόμπιν Τάνι, Νεβ Κάμπελ, Κριστίν Τέιλορ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ