Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΣΟ Καλλιθέας - Πανελλήνιος ΓΣ για μια θέση στην Α΄ Εθνική

Συνεχίζουν δυναμικά στα Πανευρωπαϊκά Νεανικά οι αθλητές μας

Μερική άποψη από σκακιστικούς αγώνες μεταξύ Νεανίδων
Μερική άποψη από σκακιστικούς αγώνες μεταξύ Νεανίδων
Σήμερα το πρωί στις 10.30 πραγματοποιείται ο τελικός αγώνας μπαράζ, μεταξύ του ΣΟ Καλλιθέας και του Πανελλήνιου ΓΣ για την άνοδο μιας ομάδας στην Α΄ Εθνική Κατηγορία.

Τόσο η Καλλιθέα, όσο και ο Πανελλήνιος νίκησαν με σκορ 6,5 - 5,5 - στην προηγούμενη φάση των μπαράζ - το ΣΟ Ηλιούπολης: Κοφίδης - Ιγνατιάδης 0-1, Μουτούσης - Ζαχείλας 1/2, Γκέσος - Γκόγκολης 1/2, Κοφίδης Σ. - Καρανικόλας 0-1, Πούλος - Αγγελόπουλος 1/2 Στεφανίδη Μαριάννα - Στείρη Αλεξάνδρα 1-0, Αγγελή, - Κουνδουράκη 1-0, Εμβαλωματά - Παυλή 1/2, Κεκάτος - Ζαχείλας Ν. 1-0, Αγγελής - Λαγός 1-0, Χρηστίδης - Καλογιάννης 1/2 και Ματσκαλίδης - Δημόπουλος 0-1.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι η συμμετοχή του ισχυρού Αγγλου GM Ντάιτζελ Σορτ (ως Κοινοτικός παίκτης) με την ομάδα του Πανελλήνιου ΓΣ, το ΕΛΟ του οποίου φθάνει τους 2673 βαθμούς! Ο Αγγλος GM, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αθήνα (έχει παντρευτεί Ελληνίδα), θα αντιμετωπίσει σήμερα το πρωί, με τα μαύρα στην 1η σκακιέρα, τον Ι.Μ. Ανδρέα Κοφίδη.

* Με νίκες στους 10χρονους και 12χρονους είχαν ξεκινήσει οι Νέοι σκακιστές μας στο Μαυροβούνιο στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων - Νεανίδων 2005. Ο Καζάκος (χωρίς διεθνές ΕΛΟ) νίκησε τον Αμπάσοφ (Αζερ. 2210), ο Σουγκούνης τον Αρμένιο Ντιλογιέν, η Μαρκαντωνάκη την Γιόβιτς (Σερβία) κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ