Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Βάσω Κωνσταντινοπούλου
Βάσω Κωνσταντινοπούλου
Φωτ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΩΣ Ανθούλη - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, προέδρου του Παραρτήματος Βούλας -Βουλιαγμένης - Βάρης της ΠΕΑΕΑ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 22 Αυγούστου 2005, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

Ελένη Μανιατάκου

* * *

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ προσφέρουμε στην ΚΝΕ 300 ευρώ.

Γιώργος και Φαίη Κ., Κατερίνα Σ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας στις 24 Ιούλη 2005, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δροσούπολης Ανω Λιοσίων.

Η σύζυγος: Ιωάννα

Τα παιδιά του: Γιάννης και Χαρά

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου εξαδέλφου μας ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΟΓΚΑ, ο οποίος πέθανε στις 5 Αυγούστου 2005, προσφέρουμε 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Αντώνης - Κική Σκυλλάκου

* * *

Τούτο το καλοκαίρι συμπληρώθηκαν 56 χρόνια από τότε που «έπεσε» και ο τελευταίος μαχητής του ΔΣ Σάμου, πολεμώντας για τα ωραία ιδανικά της ειρήνης, της ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας, του σοσιαλισμού, για να μην υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ανάμεσά τους ήταν και τα 17 παλικάρια που κατάγονταν από το χωριό Λέκκα Σάμου: Μανώλης Αντωνακάκης, Γιώργος Βακαλόπουλος, Ελευθέριος Βασιλάκης, Χρυσόστομος Βονδικάκης, Γεώργιος και Ιωάννης Γιάννου, Ευάγγελος Δέσκες, Κωνσταντίνος Ζέζος, Στέλιος Καπανταής, Μανώλης και Παναγιώτης Κόκκας, Δημήτριος Μιχαήλ, Νικόλαος Παπουτσής, Δημήτριος Σεβαστής, Δημήτριος και Μανώλης Τσιμπίδας, Θεμιστοκλής Φραντς.

Ως ελάχιστη τιμή στη μνήμη τους προσφέρω στη ΝΕ Πύργου Ηλείας 50 ευρώ.

Ο συγχωριανός τους Μανώλης Κόκκας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ