Τρίτη 27 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στην Αθήνα το Γουόρλντ Λιγκ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία υγρού στίβου ανέθεσε στην Αθήνα τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ ανδρών και γυναικών στο πόλο.

Οι πρόσφατες επιτυχίες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, χάλκινο οι άνδρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και χρυσό οι γυναίκες στο Γουόρλντ Λιγκ, σε συνδυασμό με την άρτια διοργάνωση του Ολυμπιακού τουρνουά, θα δώσουν και πάλι τη δυνατότητα στους Ελληνες φιλάθλους να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος. Το χορό ανοίγουν από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου οι άνδρες και τη σκυτάλη παίρνουν οι γυναίκες τρεις ημέρες αργότερα (16-20 Αυγούστου).

  • Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε χτες η FINA, τα 437 δείγματα που λήφθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Μόντρεαλ, στο πλαίσιο ελέγχων ντόπινγκ, ήταν όλα αρνητικά. Συνολικά 237 αθλητές από 42 χώρες υποβλήθηκαν σε έλεγχο, ενώ λήφθηκαν 313 δείγματα ούρων, αλλά και 61 δείγματα αίματος για τον εντοπισμό της απαγορευμένης ουσίας ερυθροποιητίνη. Επίσης, η Παγκόσμια Επιτροπή κατά του Ντόπινγκ (WADA) διενήργησε, σε συνεργασία με τη FINA, ακόμη 63 αιφνιδιαστικούς ελέγχους πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ