Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΒΕΡΝΤΕΡ 2-1
Εργο Μαλεζάνι

Το καλό του πρόσωπο παρουσίασε χτες ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βέρντερ και πήρε μια πολύτιμη και συνάμα δίκαια νίκη με 2-1. Τα ...πειράματα του Μαλεζάνι που άφησε εκτός αποστολής Ολισαντέμπε, Χαραλαμπίδη, Θεοδωρίδη, ενώ ξεκίνησε από την αρχή τους Τόργκελε, Τζιώλη (4-4-2), έπιασαν τόπο.

Ολα κρίθηκαν για το τριφύλλι στο πρώτο οκτάλεπτο όπου έπιασε στον ...ύπνο τους Γερμανούς και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Στο 5' ο Τόργκελε κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γκονζάλες. Τα γκολ διπλασίασε τρία λεπτά αργότερα ο Βαγγέλης Μάντζιος με κοντινό πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν την άμυνα του ΠΑΟ, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 41' με δεξί βολέ του Μίροσλαβ Κλόζε.

Στην επανάληψη οι πράσινοι είχαν το πάνω ...πόδι. Τα δύο δοκάρια με τον Γκονζάλες και δυο σπουδαίες ευκαιρίες με Σέριτς και Εκι στην εκπνοή του αγώνα ήταν οι σημαντικότερες στιγμές.

Από τον φρέσκο ΠΑΟ ξεχώρισαν οι Μόρις, Μάντζιος, Τόργκελε και Σέριτς ενώ πολύτιμη ήταν και η παρουσία του Γκαλίνοβιτς που κατέβασε ρολά στη φάση του 81'.

Από την ομάδα της Βρέμης που αιφνιδιάστηκε από τα γρήγορα γκολ και έτρεχε και δεν... έφτανε, θετικοί ήταν οι Κλόζε, Νάλντο και Ράινκε.

Καλή η διαιτησία του Γάλλου Ερικ Πουλά, ορθά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κλάζνιτς στο 86'.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα κέρδισε 4-1 την Ουντινέζε και έτσι ο ΠΑΟ ισοβαθμεί με τους Ιταλούς στη δεύτερη θέση.

ΠAO: Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Δάρλας, Γκούμας (41' Κώτσιος), Μόρις, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Νίλσον, Σέριτς, Μάντζιος (72' Γκέκας), Τόργκελε (58' Τζιώλης).

ΒΕΡΝΤΕΡ: Ράινκε, Νάλντο, Μπάουμαν (62' Χουντ), Μικούντ, Αντρέασεν, Ομοεγέλα, Κλάζνιτς, Φριγκς, Μπορόφσκι, Σουλτζ (74' Βαλντέζ).


Μπ. ΤΣΟΥΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ