Σάββατο 8 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ
«Ηθικός αυτουργός η εμπορευματοποίηση του αθλητισμού»

Αυτό επισήμανε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης, που συμμετείχε στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το χτύπημα στον αθλητικογράφο Περικλή Στέλλα

Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου του αθλητικού ρεπορτάζ Περικλή Στέλλα, έχει ηθικούς αυτουργούς και αυτούς καταδίκασαν μέσα από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του κλάδου χτες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Στη συγκέντρωση που έγινε στο σημείο όπου οι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Περικλή Στέλλα, στη συμβολή των Οδών Ιωνος Δραγούμη και Μητροπόλεως, μίλησαν ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Π. Θεοδωρακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ Δ. Γουσίδης και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δ. Τσαλαπάτης. Χαιρέτισαν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης και οι βουλευτές της ΝΔ Δ. Καράογλου, Γ. Ιωαννίδης, του ΠΑΣΟΚ Γ. Μαγκριώτης και του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου, αναφέρθηκαν στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που «παίζονται» στο χώρο του αθλητισμού, στις επιθέσεις που δέχονται οι δημοσιογράφοι, με πρώτα θύματα τους αθλητικούς συντάκτες και απαίτησαν τιμωρία των ενόχων.

Στο χαιρετισμό του ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης, σημείωσε πως ηθικός αυτουργός και αυτής της επίθεσης είναι η πολιτική εμπορευματοποίησης του αθλητισμού, τα οικονομικά συμφέροντα και ο πόλεμος των επιχειρηματιών. Σημείωσε πως πέρα από τις ποινικές πρέπει να αναζητηθούν και πολιτικές ευθύνες. Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, τους κάλεσε αυτή την ώρα της γενικευμένης επίθεσης σε εργασιακά, ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα, με μαζικές απολύσεις σε όλους τους κλάδους και στα ΜΜΕ, να πάρουν τη θέση τους στο κίνημα αντίστασης, ενάντια σ' αυτή την πολιτική που εκτρέφει τέτοια φαινόμενα και καταδικάζει το λαό στη φτώχεια, την ανεργία, την περιστολή των δημοκρατικών του δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ