Κυριακή 9 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο, Δευτέρα, 10 Οκτώβρη:

-- Στις εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσει περιοδεία το πρωί η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Πειραιά.

-- Στη ΔΕΗ Καμινίων θα περιοδεύσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά διοργανώνει στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21), σύσκεψη - συζήτηση με γονείς που δραστηριοποιούνται στο κίνημα της Παιδείας, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Βάνα Τζιαντζή, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ.

-- Η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δήμων της Αιγιάλειας».

-- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του τουριστικού περιπτέρου της «Εληάς», συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι τρέχουσες εξελίξεις». Θα μιλήσει ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ