Τετάρτη 19 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτεινή Φράγκου
Φωτεινή Φράγκου
Φωτ. 2

Στη μνήμη του επαναστάτη κομμουνιστή ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ και των γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, οι οποίοι αγωνίστηκαν για τα ιδανικά του Μαρξισμού-Λενινισμού ως το τέλος της ζωής τους, προσφέρω 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» του οποίου ήταν τακτικοί αναγνώστες.

Λάζαρος Κων. Μιχαηλίδης

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΑΒΕΛΛΑ, η οικογένειά του προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Δημοσιογράφων αστικού Τύπου, 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου παππού και συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας στις 14 Οκτώβρη 2005, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Νικολάου» Αχαρνών, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνιζόταν ως το τέλος της ζωής του.

Αποστόλης-Μαρία

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που έφυγε για πάντα από τη ζωή η αδελφή μου ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ. Συμμετείχε σε όλους τους αγώνες του ΚΚΕ και των εργαζομένων για ειρήνη, δουλιά, ισότητα, δικαιοσύνη.

Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης.

Ερμιόνη Λίτσα

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΛΑΤΩΝΑ και ΣΑΛΩΜΗΣ, της συζύγου μου ΙΣΑΒΕΛΛΑΣ, του αδελφού μου ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, της αδελφής μου ΑΝΝΑΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ, της νύφης μου ΚΑΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, του γαμπρού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΤΑΛΙΑ, του άλλου γαμπρού μου ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΥ και των αδελφών ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ και ΜΙΚΗ ΘΩΜΑΪΔΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, 100 ευρώ.

Κώστας Κάππος
Κώστας Κάππος
Σταμάτης Σωτηρόπουλος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ