Σάββατο 22 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Θάνατος συντρόφου

Τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη 2005 έφυγε από τη ζωή ο σ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ από την Πιλαλίστρα Μεσσήνης, σε ηλικία, μόλις 43 χρόνων, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, όταν ανατράπηκε το τρακτέρ που χειριζόταν στη μάχη για το μεροκάματο. Η κηδεία του έγινε στις 18.10.2005 στο χωριό του, στην Πιλαλίστρα Μεσσήνης. Και στο στερνό του ταξίδι τον αποχαιρέτισε πλήθος κόσμου.

Ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, παλιό μέλος της ΚΝΕ, διατέλεσε κατά το παρελθόν μέλος της ΑΕ Μεσσήνης του ΚΚΕ, γραμματέας ΚΟΒ Μεσσήνης, ενώ την περίοδο της κρίσης πήρε ενεργά μέρος στην ανασυγκρότηση του Κόμματος. Επανειλημμένα είχε εκλεγεί πρόεδρος της Κοινότητας Πιλαλίστρας, ήταν επί σειρά ετών, υποψήφιος δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος με τους συνδυασμούς που στήριξε το ΚΚΕ. Βρισκόταν συνεχώς στην πρώτη γραμμή του αγροτικού κινήματος, επί μακρόν ήταν πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Καλός οικογενειάρχης και τίμιος βιοπαλαιστής.

Μέχρι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή, πάλευε αταλάντευτα για την εκπλήρωση των ιδανικών του ΚΚΕ, για να δει η αγροτιά και η εργατιά καλύτερες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ