Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πέρασαν τα φαβορί

Ο Σοάρες με εντυπωσιακό τρόπο πετυχαίνει το 2-0 στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ

Eurokinissi

Ο Σοάρες με εντυπωσιακό τρόπο πετυχαίνει το 2-0 στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ
Χωρίς να δυσκολευτεί, η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του ΠΑΣ στα Γιάννενα και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Με γκολ συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Παπασταθόπουλου σε επίσημη διοργάνωση, με το 17χρονο άσο να ανοίγει το σκορ στο 6' για την «Ενωση» με κοντινό βολέ. Ο Σοάρες στο 35' με το στήθος, ύστερα από σέντρα του Σέζαρ και ο Μόρας έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσαν το σκορ του ημιχρόνου, που ήταν και το τελικό. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιάννης Ξανθόπουλος, παραιτήθηκε αφού δήλωσε θιγμένος από την κριτική του Αλέξη Κούγια. Στ' άλλα ματς χτες είχαμε:

  • Με δυο γκολ του Ανέστη Αγρίτη το Αιγάλεω νίκησε εκτός έδρας τον Ηλυσιακό και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ηλυσιακός, μπορεί να είχε την υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά η εμπειρία των παικτών του «Σίτι» ήταν αυτή που μίλησε. Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Τότε, όμως, ο... συνήθης ύποπτος, Ανέστης Αγρίτης, «μίλησε» με δυο γκολ (40', 50').
  • Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου πήρε και ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού στο Βόλο, στο πλαίσιο του Δ' γύρου του θεσμού. Κορυφαίος για τους «κυανέρυθρους» ο Δημήτρης Ναλιτζής, που στο 62' και στο 67' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
  • Με την ψυχή στο... στόμα ο Ιωνικός ξεπέρασε το εμπόδιο της Θράκης. Ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0 και οι παίκτες της Νεάπολης πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με 5-4.

Σήμερα θα γίνουν δυο αγώνες για το θεσμό. Στις 14.30 η Βέροια θα αγωνιστεί με τη Σκόντα Ξάνθη και στις 15.30 (ΕΤ-1) ο Αγροτικός Αστέρας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ