Κυριακή 11 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣKΕΨΕΙΣ- ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ «Ρίζο»

Καλοστημένο θέατρο

Συνταξιούχος ΙΚΑ, Αθήνα. Η αναταραχή μέσα στο κόμμα της ΝΔ μου μυρίζεται «στημένη» και εξηγούμαι. Η ΝΔ για να φαίνεται ότι δε μετέχει στα βρώμικα και αντιλαϊκά παιχνίδια της κυβέρνησης και ότι είναι «αναμάρτητος», προσποιείται την ασθενή. Και ότι τάχα δεν έχει χρόνο να διαθέσει για να πάρει θέση σε ό,τι γίνεται αυτόν τον καιρό στο πολιτικό προσκήνιο, με τα βάρβαρα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, κατ' εντολή της ΕΕ και ΝΑΤΟ, εναντίον του λαού.

Μ' αυτόν βεβαίως τον τρόπο κάνουν «πλάτη» στα κυβερνητικά πλάνα. Αύριο όμως, που θα ζητάν πάλι την ψήφο του λαού, θα λένε: Εμείς τότε ήμασταν αμέτοχοι σε ό,τι η κυβέρνηση σχεδίαζε σε βάρος σας. Εμείς τότε είχαμε σοβαρά εσωτερικά προβλήματα να λύσουμε και δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε με τα κυβερνητικά αντιλαϊκά μέτρα. Το θέατρο είναι καλοστημένο.

Καθορισμένος ρόλος

Σταύρος Ζερβάκης, Καλλιθέα. Πιστεύω πως ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έχει ξεφύγει τελείως από τον καθορισμένο του ρόλο. Αναμφισβήτητα είναι θρησκευτικός ηγέτης της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όμως πρέπει να πω ότι η στάση του δεν είναι αρεστή σε πολύ μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού. Αυτό λοιπόν το κομμάτι, μέσα στο οποίο ανήκω και εγώ, πρέπει να το ακούσει με προσοχή, όπως εξάλλου και αυτό το κομμάτι ακούει τις σκληρές κριτικές που κάνει για άλλους.

Η αποστολή του είναι να ενώνει το λαό και όχι να τον διχάζει. Δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις με τις άλλες μειονότητες που ζουν στη χώρα μας και πιστεύουν σε διαφορετικά δόγματα και θρησκείες. Είναι καιρός ακόμη να κάνει πίσω και να μη δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στο λαό, στο κράτος, αλλά και στην Εκκλησία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ