Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΙΟΝ 1-4
Εφιαλτική βραδιά...

Μόνο ο Μπαμπανγκίντα διασώθηκε από τον Ολυμπιακό

Eurokinissi

Μόνο ο Μπαμπανγκίντα διασώθηκε από τον Ολυμπιακό
Την 4η συνεχόμενη ήττα του στο Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε χτες στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός. Αυτή όμως ήταν η πλέον επώδυνη για τους «ερυθρολεύκους», όχι τόσο για την έκτασή της (1-4), αλλά κυρίως για το εξαιρετικά βαρύ κλίμα που έχει επέλθει πλέον στις τάξεις της ομάδας του λιμανιού.

Αν και το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για τους παίκτες του Σόλιντ, η συνέχεια ήταν... εφιάλτης. Μόλις στο 3' ο Μπαμπανγκίντα με όμορφο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, που πίεσε μέχρι το 20' για ένα δεύτερο γκολ, που όμως δεν ήρθε. Από εκεί και πέρα μόνο οι Γάλοι ήταν στο γήπεδο. Στο 41' ο Ζουνίνιο με απευθείας φάουλ έφερε το ματς στα ίσα και τρία λεπτά αργότερα ο Κάριου εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κωστούλα και έστειλε τη Λιόν στα αποδυτήρια με... αέρα ενός τέρματος.

Στην επανάληψη η Ολιμπίκ του Ζεράρ Ουγιέ μπήκε με όρεξη λες και ήταν πίσω στο σκορ. Αιφνιδίασε τους αμυντικούς των Πειραιωτών και μέσα σε δυο λεπτά 55' - 57' Ντιαρά και Κάριου διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, βάσει ευκαιριών. Η υπόθεση πρόκριση, εξανεμίστηκε ακόμη και για το ΟΥΕΦΑ.

Από το ερυθρόλευκο «ναυάγιο» ξεχώρισε μόνο ο δραστήριος Μπαμπανγκίντα. Η άμυνα για μια ακόμη φορά ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Από την καλοκουρδισμένη μηχανή της Λιόν που προελαύνει, ξεχώρισαν οι Ζουνίνιο, Κάριου και Γκοβού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιάννου, Ανατολάκης, Κωστούλας (65' Μπουλούτ), Πάντος, Γεωργάτος, Ριβάλντο, Καφές, Τουρέ, Μπαμπανγκίντα, Οκκάς (82' Ντακόλ), Τζόρτζεβιτς (65' Στολτίδης).

ΛΙΟΝ: Κουπέ, Κρις, Κασάπα, Ντιαρά, Ζουνίνιο (78' Πεντρετί), Κάριου, Μαλουντά (67' Βιλντόρ), Ρεβεϊγιέρ, Γκοβού, Αμπιντάλ, Τιάγκο (75' Κλεμάν).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ