Σάββατο 5 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Τραγουδούν και προσκαλούν

Γ. Χαρούλης
Γ. Χαρούλης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Εξάχρονος άρχισε να τραγουδά, επτάχρονος να μαθαίνει μαντολίνο. Αργότερα τον κέρδισαν το λαούτο και το τραγούδι. Ο 24χρονος Γιάννης Χαρούλης, επιστρέφει από τη Δευτέρα, στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, δίπλα στο «Περοκέ», τηλ. 210.5203.661). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με φωτεινές στιγμές της ελληνικής μουσικής δημιουργίας - ανάμεσά τους και τραγούδια του πρώτου δίσκου του, συνεργασία με τον συνθέτη Μιχάλη Νικολούδη, «Γύρω μου κι εντός» - και καινούρια κομμάτια.

  • Σήμερα στο «Συρμό» πραγματοποιούν μια ακόμα εμφάνιση ο Μάνος Ξυδούς, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου και το συγκρότημα «Βωξ».
  • Τα «Υπόγεια Ρεύματα», ανασυγκροτημένα με αυτοσχεδιαστικές διαθέσεις και πειραματικές τάσεις, παρουσιάζουν καινούριες δημιουργίες αλλά και αναδρομή στην πλούσια τους δισκογραφία, αύριο, στο «Αλάβαστρον» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι, τηλ. 210.7560.102). Παίζουν: Γρηγόρης Κλιούμης, Κώστας Παρίσης, Αποστόλης Καλτσάς, Τάσος Πέππας.
  • Στον ίδιο χώρο τη Δευτέρα και Τρίτη ο σολίστας στο ούτι Haig Yazdjian παρουσιάζει συνθέσεις του και διασκευές αρμένικων και αραβικών παραδοσιακών τραγουδιών. Μαζί του οι εξαίρετοι μουσικοί Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Πέτρος Βαρθακούρης, Θέμης Νικολούδης, Βαγγέλης Καρίπης, Γιάννης Κιρμκιρίδης.
  • Οι «Balance» (Γιάννης Σαρόγλου: μπάσο - τραγούδι, Τάσος Σοκορέλης: κιθάρα, Κώστας Αναδιώτης: πλήκτρα, Γιάννης Τσουμπρής: τύμπανα), μουσικοί με πετυχημένη διαδρομή και συνεργασίες με πολλά μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής μας, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα ψυχής, τη Δευτέρα στον «Αέρα»: Rock, funk, jazz, latin, blues, ελληνική και κλασική μουσική, κομμάτια διασκευασμένα, πρωτότυπα κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ