Παρασκευή 9 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 79
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
47ο ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Με το πόδι στο γκάζι

Ο σκληρότερος, κατά πολλούς, από όλους αγώνας αυτοκινήτου ξεκινά σήμερα στις 9.30 το πρωί. Το 47ο Ράλι Ακρόπολις ανοίγει τις πύλες του για το κοινό με την εκκίνηση και τις πέντε ειδικές διαδρομές του Α` σκέλους του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις λίγες φορές που ο αγώνας θα διεξαχθεί Σαββατοκύριακο και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.30 το πρωί από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στις 11.37 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η πρώτη ειδική διαδρομή από τα Σκούρτα της Βοιωτίας. Στις 12.10 περίπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ειδική διαδρομή στο Κλειδί και θα ακολουθήσουν οι διαδρομές της Θήβας (12.39), της Κινέττας (13.47) και τελευταία αυτή των Αγίων Θεοδώρων (16.02) που θα κλείσει το Α` σκέλος του Ράλι.

Στο καλύτερο Ράλι, λοιπόν, συμμετέχουν και τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Φαβορί είναι οι Κάνκουνεν και Μπερνς με το Σουμπαρού Ιμπρέζα WRC, ενώ δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε και τον Οριόλ με SEAT, τον Μάρκους Γκρόνχολμ με PEUGEOT 206 και τους Τόμι Μάκινεν (MITSUBISHI EVO VII), Κόλιν Μακ Ρέι και Κάρλος Σάινθ με FORD FOCUS. Η καρό σημαία του τερματισμού θα πέσει την Κυριακή το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ