Παρασκευή 9 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της Ανώνυμης Εταιρείας, υπό την επωνυμία «ΕΡΓΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ», που εδρεύει στην Αντίκυρα Βοιωτίας οδός Σωκράτους 9.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (πρακτικό 125/24.04.00) καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας Τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση την 30ην Ιουνίου του 2000 έτους ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή και ώρα 7η απογευματινή στο γραφείο της εταιρείας οδός Σωκράτους 9 στην Αντίκυρα Βοιωτίας, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Υποβολή Ισολογισμού της 31.12.99 και των συνοδευόντων αυτόν λογιστικών καταστάσεων μαζί με το προσάρτημα και τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών της εταιρείας.

2. Εγκριση του Ισολογισμού της 31.12.99 και της κατάστασης Αποτελέσματα Χρήσεως και του Πίνακα Διάθεσης Κερδών.

3. Απόφαση για την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών της εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχειριστική περίοδο 01.01.99 - 31.12.99.

4. Απόφαση για τη διανομή κερδών.

5. Εκλογή (2) δύο τακτικών και (2) δύο Αναπληρωματικών ελεγκτών για τη διαχειριστική περίοδο 2000 και καθορισμός της αμοιβής των.

6. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά (10.000.000) δέκα εκατομμύρια δρχ. και τρόπος κάλυψής του.

7. Διάφορες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το καταστατικό οι μέτοχοι που έχουν το δικαίωμα ψήφου και θέλουν να λάβουν μέρος στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση αυτοπρόσωπα ή με αντιπρόσωπο θα πρέπει πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον πριν από τη Γενική Συνέλευση να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο γραφείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα στην Ελλάδα, μέσα δε στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να καταθέσουν τις αποδείξεις καταθέσεως και τα πληρεξούσια στην εταιρεία και να λάβουν τη σχετική απόδειξη που θα χρησιμοποιηθεί για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση.

Αντίκυρα 26.04.00

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ