Σάββατο 12 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αγωνιστική των ντέρμπι

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, αφού το.. μενού περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια ντέρμπι είτε με τον παραδοσιακό χαρακτήρα του όρου είτε με την έννοια του αμφίρροπου αποτελέσματος.

Η μερίδα του λέοντος από πλευράς ενδιαφέροντος στρέφεται στα βόρεια, εκεί όπου θα διεξαχθούν τρία γερά παιχνίδια. Φυσικά τα περισσότερα... φώτα στρέφονται στην κλασική κόντρα της Θεσσαλονίκης, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Πυλαία τον «άσπονδο» φίλο του Αρη, σε ένα παιχνίδι που βρίσκει τις δυο ομάδες σχεδόν στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, αλλά έχοντας διαφορετικούς στόχους. Οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα ο «Δικέφαλος» στόχο έχει το... πέταγμα στα υψηλά σκαλοπάτια, αφού ήδη έχει μείνει πίσω.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο «Ιβανώφειο» κόντρα στον Ηρακλή που ψάχνει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το δικό του ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Αθήνας, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Πανιώνιο και να θέλει την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά τη βαριά ήττα από την Κλιμάνιο στην Μπολόνια.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής και το παιχνίδι στην Κοζάνη, με τον Μακεδονικό να φιλοξενεί την Ολύμπια Λάρισας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ (Αγ. Θωμά, 17:00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-3) Μαρούσι - Απόλλων Π., (Πυλαία, 19:00) ΠΑΟΚ - Αρης, (ΟΑΚΑ 19:00, ΕΤ-1) Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Ιβανώφειο, 17:00) Ηρακλής - Ολυμπιακός, (Κοζάνη, 17:00) Μακεδονικός -Ολύμπια Λ., (Νεάπολη, 18:00, ΕΤ-1) Λάρισα - Κολοσσός Ρ. (Γαλάτσι, 19:00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-3) ΑΕΚ - Πανιώνιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ