Τρίτη 15 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική πολυχρωμία

«Apurimac»
«Apurimac»
Οι «Apurimac» εμφανίζονται κάθε Πέμπτη (11μμ) στο «Palenque» (Φαραντάτων 41, Γουδί, τηλ. 210.7752.360). Γνωστοί για το ταμπεραμέντο και το κέφι τους, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα χορευτικό με όλες τις επιτυχίες τους και τραγούδια του πρόσφατου άλμπουμ τους «Πάμε πάλι». Ενα δίσκο με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών των Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Χιώτη, Πλέσσα, Μικρούτσικου, Κατσιμίχα, Θηβαίου, Μωράκη, Μουζάκη, Marquez, Armando. Μαζί τους η Marta Moreleon. Πιάνο, μπάσο, κλασική κιθάρα, φλάουτο, βιολιά, βιολοντσέλο ενώνονται με τρομπέτα, σαξόφωνο, τρομπόνι και διάφορα κρουστά, πνευστά και έγχορδα όπως τα: congas, timbales, bong, maracas, guiro, caxixi, bell, charango, quena, bombo, zampoρa, zanca, chaj-chaj, palo de lluvia δημιουργώντας το εκρηκτικά ζωντανό χαρακτηριστικό ηχόχρωμα των «Apurimac».

  • Τραγούδια της νέας δισκογραφικής συνεργασίας του με τον Χρήστο Νικολόπουλο «Ζήλια που 'χει η αγάπη» και γνωστές επιτυχίες του παρουσιάζει ο Γιώργος Μαργαρίτης, στις «Γραμμές» (Κωνσταντινουπόλεως 111, τηλ. 210.3414.350). Μαζί του οι Λίτσα Γιαγκούση, Μαρία Ρουσσέα, Ειρήνη Χαρίδου κ.ά. Πρόγραμμα: Τετάρτη - Σάββατο (11μμ).
  • «Αθήνα, από τον Αττίκ στον Γούναρη» τιτλοφορείται το πρόγραμμα που θα παρουσιάζουν τις 21/11 (9.30μμ), κάθε Δευτέρα, στο «Χαμάμ» (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα, τηλ: 210.3421.212) ο πιανίστας Δαυίδ Ναχμίας και οι τραγουδιστές Γιάννης Τσελεπίδης, Μαρία Κανελλοπούλου, Χρυσούλα Στεφανάκη, Θάνος Πολύδωρας. Μια μουσική παράσταση, με αριστουργήματα του αθηναϊκού τραγουδιού από την αρχή του αιώνα έως τη δεκαετία του '50, από το μάγο Αττίκ, στις άφθαρτες μελωδίες του Νίκου Γούναρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ