Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργης Δαμασκηνός
Γιώργης Δαμασκηνός
Φωτ.

Στη μνήμη της αξέχαστης ΗΛΕΚΤΡΑΣ, ηρωίδας του ΚΚΕ, του ήρωα γραμματέα της ΟΚΝΕ ΧΡ. ΜΑΛΤΕΖΟΥ και των στελεχών της ΑΔΑΜ ΜΟΛΥΒΔΑ, ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ και Θ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο δημοσιογράφος Νίκος Καραντηνός προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ του «Ρ», 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

** * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΓΙΩΡΓΗ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ, Επίτιμου Δικηγόρου Αθηνών, καθώς επίσης στη μνήμη των συντρόφων: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μαίρη Δαμασκηνού

* * *

Στη μνήμη του ΘΥΜΙΟΥ ΚΑΨΗ (καπετάν Ανάποδου) ο Σύνδεσμος «Γρηγόρης Σγάγιας» προσφέρει 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαλκίδας, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΡΛΗ, ο οποίος «έφυγε» στις 9 Νοέμβρη 2005, και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε, σύμφωνα με επιθυμία του, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας Κάτω Αχαρνών.

Αλέξανδρος Μπουρλής, Ζαμπία Κατσανδρεδάκη

* * *

Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο συνάδελφος, φίλος, συνδικαλιστής και κομμουνιστής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ηλέκτρα Αποστόλου
Ηλέκτρα Αποστόλου
Οι σύντροφοί του της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» Συνταξιούχων ΕΛΤΑ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, η οποία σκοτώθηκε το 1949, τα αδέλφια της Αριστείδης, Βασιλική και Δημήτρης, αντιστασιακός, λοχαγός του ΔΣΕ και συγγραφέας, προσφέρουν 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΙΩΑΝΝΑΣ και ΟΜΗΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και της συγχωριανής μου ΛΕΛΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, προσφέρω 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλισίων, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γεωργία Μαρκάκη

* * *

Ο Τριαντάφυλλος Σελέκος από τα Μαζέικα, προσφέρει 250 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Υπαίθρου Αχαΐας, στη μνήμη των αδελφών του ΑΛΕΚΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχη στην Ηλεία το 1949 και ΘΑΝΑΣΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, καθώς και στη μνήμη όλων των αγωνιστών από την επαρχία Καλαβρύτων, οι οποίοι «έπεσαν» στους αγώνες για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας.

* * *

Στη μνήμη των παλαίμαχων αγωνιστών ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΑΡΑ και ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Μιχάλης και Στέλλα Τσαρουχά

* * *

Στη μνήμη των στελεχών του ΚΚΕ: ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ και ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΑΡΑ οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, ο Χαρίλαος Μπούσιος προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

* * *

Ο Νίκος και η Ηλέκτρα Πανταζίδη προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ ΝΤΙΝΑΣ ΜΠΙΜΠΗ, ΠΑΝΑΓ. ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ, ΔΗΜ. ΠΑΝΟΥ, ΗΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΛΙΑ ΑΡΜΑΓΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΡΑΓΚΟΥ και ΤΑΣΙΑΣ ΜΕΛΙΔΟΥ.

Γεωργία Γουλοπούλου
Γεωργία Γουλοπούλου
* * *

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΑΡΜΑΓΟΥ και του αδελφού του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΜΑΓΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ, η Κλάρα Ηλία Αρμάγου και η κόρη της Ρίτσα προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, και 50 ευρώ στον «902», μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

* * *

Στην άσβεστη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ - Γιώτη και ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ - Αρη Βελουχιώτη, ο Παναγιώτης Κλαδούχος, αντιστασιακός και μαχητής του ΔΣΕ προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιερόθεου Ανθούπολης, 100 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ο Λ. Μαρίνης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου, 400 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

  • Επίσης στη μνήμη του Χαρίλαου Φλωράκη, η Σούλα Φωκά πρόσφερε, μέσω ΚΟΒ Ανάληψης, 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Το Παράρτημα νοτιοανατολικής Σάμου της ΠΕΑΕΑ προσφέρει 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πυθαγορείου Σάμου, στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών που κατάγονταν από τη Σάμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ