Σάββατο 19 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Κόντρα πρωτοπόρων

H κόντρα των πρωτοπόρων Αρη και Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Οι δυο από την τριάδα κορυφής στη βαθμολογία δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σήμερα στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης που αναμένεται για μια ακόμη φορά να κατακλυστεί από οπαδούς των «κίτρινων». Στην παρουσία του κόσμου (εξάντλησε τα περίπου 5.000 εισιτήρια) ποντάρει και ο τεχνικός των γηπεδούχων Ηλίας Ζούρος, που θεωρεί ότι κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει το ρόλο του ...έκτου παίκτη.

Στην αντίπερα όχθη, στον Παναθηναϊκό πανηγύρια για τη νίκη στη Σιένα τέλος... Αλλο Ευρωλίγκα άλλο Αλεξάνδρειο, σύμφωνα και με τον τεχνικό της ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κατά τα άλλα, πιο εύκολο (θεωρητικά τουλάχιστον) έργο αναμένεται να έχει ο τρίτος εκπρόσωπος των πρωτοπόρων Ολυμπιακός που υποδέχεται στην έδρα του τον Μακεδονικό. Η εντός έδρας ήττα από την Εφές Πίλσεν με 78-75 στην παράταση (κ.α. 71-71) προσγείωσε ανώμαλα τους «ερυθρόλευκους», που πλέον αναζητούν την ανάκαμψη. Τέλος, στη Λάρισα θα έχουμε τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολύμπια και Γυμναστικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: AXAΪA CLAUSS - ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ Λάρισας - Γ. Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ