Σάββατο 10 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΠΑΡΑΖ
Στα... ύψη η αγωνία

Σε έναν αγώνα χωρίς... αύριο στο Καυτατζόγλειο, Ηρακλής και Πανιώνιος παίζουν το τελευταίο τους χαρτί σήμερα για έξοδό τους στην Ευρώπη (19.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Ο «γηραιός», βέβαια, ως γηπεδούχους και με τη γνώση ότι για να χαθεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο πρέπει ο αντίπαλός του να πάρει τη νίκη με 2 γκολ διαφορά, έχει το ψυχολογικό αβαντάζ. Οσον αφορά στις απουσίες, από τον Ηρακλή αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κωνσταντίνου, ενώ από τους Νεοσμυρνιώτες θα λείψουν οι Κατζ, Μακεδόνας, Κρισμάρεβιτς και ίσως και οι Πουρλιοτόπουλος και Σαπουτζής.

Αγώνες μπαράζ, όμως έχουμε αύριο και στη Β' Εθνική. Για την άνοδο στην Α` Εθνική Αιγάλεω και Πανσερραϊκός δίνουν την πρώτη μάχη στη Νεάπολη, ενώ κρίσιμη είναι και η αναμέτρηση της Κρήτης μεταξύ του Αγ. Νικολάου και της Βέροιας (19.00) με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

  • Στην 38η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κοντράρονται αύριο οι εξής ομάδες: Εθνικός Κατ.- Μαρκό, Λύκοι- Ατρόμητος, Κερατσίνι - Κιλκισιακός, Νίκη Βόλου - Ναυπακτιακός, Καρδίτσα - Εδεσσαϊκός, Κοζάνη - Θεσπρωτός, Απόλλων Κρ. Βρ. - Ακράτητος, Νεάπολη - Λεωνίδιο, Δόξα Βύρωνα - Χαλκηδόνα, Αγερσανί - Ποσειδώνας Μηχανιώνας (σ.σ. όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ