Κυριακή 27 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Λεωνίδας Σαρίδης
Λεωνίδας Σαρίδης
Φωτ.

Σήμερα, 27 Νοέμβρη, συμπληρώνονται 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγωνίστρια ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΚΟΦΙΤΣΑ, η οποία γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και πέθανε πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 250 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σαφράμπολης Νέας Ιωνίας.

Τα παιδιά, τα εγγόνια της, σύντροφοι και φίλοι της οικογένειας

* * *

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, οι Αστέριος Κελιούρης, Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, Γιάννης Λεσσές και Παναγιώτης Ππύρος προσφέρουν στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 270 δολάρια Αυστραλίας.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ από το Βαλτινό Τρικάλων, αγωνιστή του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος, ο Παύλος Ριζαργιώτης και ο Βασίλης Ζωγράφος προσφέρουν από 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΡΙΖΑΡΓΙΩΤΗ από το Βαλτινό Τρικάλων, ο οποίος έως το θάνατό του έμεινε πιστός στα ιδανικά και τα οράματα του ΚΚΕ, ο γιος του Παύλος Ριζαργιώτης πρόσφερε 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Σήμερα συμπληρώνονται 11 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΟΡΑΚΗΣ από τη Ζαγορά Πηλίου.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη του εγγονού μου ΝΙΚΟΥ και του γαμπρού μου ΑΡΓΥΡΗ, προσφέρω 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κώστας Σαρίδης
Κώστας Σαρίδης
Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Κοκοράκη

* * *

Φωτ.

Στις 29 Σεπτέμβρη 2005 «έφυγε» από τη ζωή στα 72 χρόνια του ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΛΑΣ από την Κορνοφωληά Εβρου, μέλους του ΚΚΕ από το 1952.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του στη ζωή και στους αγώνες Δέσποινα, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Εβρου, 300 ευρώ.

  • Επίσης στη μνήμη του Γιώργου Δέλα και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, φίλοι και συναγωνιστές του από την πρώην Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας πρόσφεραν 230 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 2 Δεκέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον πρόωρο «χαμό», στα 28 χρόνια του, του ανιψιού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ. Κόπηκε απρόσμενα το νήμα της ζωής του και το πολλά υποσχόμενο μέλλον της μουσικής σταδιοδρομίας του. Μέσα από τα διάφορα μουσικά σχήματα, συμμετείχε στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και τα Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κεφαλόβρυσου.

Δημήτρης και Αλέκα Γρηγορίου

  • Επίσης στη μνήμη του Χρήστου Γρηγορίου, η οικογένεια Στέφανου Γρηγορίου προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΝΕ Τρικάλων.

Αννα Κόττα
Αννα Κόττα
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΚΥΡΙΑΚΗΣ Μαυροβουνιώτη - ΚΟΚΚΑΛΗ, η οποία πέθανε στις 13 Νοέμβρη 1992 και αντί για μνημόσυνο, προσφέρω στην ΚΟΒ Ραφήνας 50 ευρώ.

Γ. Κόκκαλης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη και για τη γιορτή της αγαπημένης μας ΑΝΝΑΣ ΚΟΤΤΑ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Η ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, είχε μια δυναμική παρουσία στις γειτονιές της Κοκκινιάς. Γεμάτη αυταπάρνηση, πρόσφερε και αυτή τις υπηρεσίες της στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της Γιάννης Παπαδόπουλος προσφέρει, μέσω ΚΟΒ «Ταξιάρχη» Κορυδαλλού, 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΙΤΤΑ, αγωνιστή - ανάπηρου της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 29 Σεπτέμβρη 2005, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Αϊ Γιώργη» Κοκκινιάς.

Η σύζυγός του Χρυσούλα Πιττά

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και του αδελφού μου ΗΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, οι οποίοι από τα εφηβικά χρόνια τους εντάχθηκαν στις γραμμές του επαναστατικού κινήματος και έως το τέλος της ζωής τους στάθηκαν στο πλευρό του ΚΚΕ, προσφέρω 200 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού.

 Περσεφόνη Ντούπη
Περσεφόνη Ντούπη
Κώστας Κωνσταντινίδης

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 27 Νοέμβρη, κλείνουν 40 χρόνια από το θάνατο του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ. Γεννήθηκε το 1916 και κατοικούσε στη Θεσσαλονίκη. Ελαβε μέρος στον πόλεμο του '40-'41 και στην Κατοχή ήταν ο πρώτος αντάρτης στο Χολομώντα της Χαλκιδικής, με πλούσια δράση. Το 1946, κατέφυγε στο ΔΣΕ και από τις γραμμές του πολέμησε με το βαθμό του ταγματάρχη πολιτικού επιτρόπου.

Πολιτικός πρόσφυγας στην Ουγγαρία από το τέλος του Εμφύλιου, τελείωσε Σχολή Χημείας και ήταν από τα τεχνικά στελέχη του μεταλλουργικού συγκροτήματος «Λένιν Κοχασάτ Μούβεκ» του Μίσκολτς.

Πέθανε σε ηλικία 48 χρόνων στην Ουγγαρία και θάφτηκε στο χωριό Σήμαντρα Χαλκιδικής.

Στη μνήμη του, η αδελφή του Σοφία Καραγιάννη, προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Σήμερα 27 Νοέμβρη, συμπληρώνονται 4 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΧΟΥ. Αντάρτισσα του ΕΛΑΣ στην Κατοχή, στον Εμφύλιο ήταν μαχήτρια στην ομάδα ελεύθερων σκοπευτών της 14ης Ταξιαρχίας.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της Θόδωρος, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της προσφέρουν 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Λάρισας.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» ξαφνικά και αναπάντεχα από κοντά μας ο αδελφός μας ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ από το Γιαννιτσοχώρι Ηλείας. Θα τον θυμούνται όλοι όσοι τον γνώρισαν για τη σεμνότητα, την ανιδιοτέλεια και την ανθρωπιά που τον διέκρινε.

Στήριξε πάντα τις δραστηριότητες του ΚΚΕ και ήταν παρών στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, που έδινε το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

 Μήτσος Ντούπης
Μήτσος Ντούπης
Τα αδέλφια του Νίκος και Λέλα Αμπαδογιάννη

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες του λαού για τη λευτεριά, την ανεξαρτησία της πατρίδας και την προκοπή του τόπου. Στη μνήμη όσων αγωνιστών, οι οποίοι πέθαναν πολιτικοί πρόσφυγες μακριά από την πατρίδα, κάτοικοι του χωριού Μεγάλη Βρύση Κιλκίς πρόσφεραν στο τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ 300 ευρώ, τα οποία το Παράρτημα τα πρόσφερε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στις 14 Σεπτέμβρη 1984 «χάθηκε» ο αγαπημένος γιος μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, μέλος της ΚΝΕ.

Στις 20 Νοέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του συντρόφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - ΕΠΟΝ - στην Κατοχή.

Στη μνήμη τους, προσφέρω 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

Μ. Αρβανιτίδου

* * *

Φωτ.

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας ο σεμνός αγωνιστής και οικογενειακός φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Καλογρέζας, για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, την ανάπτυξη των υποδομών του, τη βελτίωση του «902».

Οικογένεια Α. Πορφυρίδη

* * *

φΩΤ. 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΕΛΙΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ο γιος τους Κωνσταντίνος Αναστασιάδης προσφέρει 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουφαλίων.

* * *

Συμπληρώνονται 9 χρόνια από το θάνατο του ΜΑΝΩΛΗ ΠΙΤΣΑΚΟΥ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και τα παιδιά του Ιωάννα, Αργυρώ και Μιχάλης προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

* * *

φωτ. 2

Κυριακή Κόκκαλη
Κυριακή Κόκκαλη
Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΥΛΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΟΥΦΗ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μίρκα Κούφη

** *

Στη μνήμη των φίλων μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΣΤΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΛΙΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΑΤΡΑ, αντιστασιακού και μαχητή του ΔΣΕ, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 70 ευρώ, μέσω ΚΟ Ημαθίας.

Συμεών Τίρχας, Νέα Ιωνία Μαγνησίας

* * *

Η ΜΑΡΙΑ Β. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, η οποία «έφυγε» από τη ζωή στις 14 Μάη 2004, γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1919. Στην Κατοχή εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση - ΕΠΟΝ - μαζί με τα τέσσερα μεγαλύτερα αδέλφια της.

Μετά την Απελευθέρωση διώχτηκε για την αντιστασιακή δράση της, πιάστηκε, κρατήθηκε στις φυλακές της Καρδίτσας και εξορίστηκε στη Ζάκυνθο.

Ηταν μέλος του Παραρτήματος πλ. Βάθης της ΠΕΑΕΑ, διακινούσε το περιοδικό της Εθνικής Αντίστασης και συμμετείχε δραστήρια στις εκδηλώσεις του. Παράλληλα, ήταν μέλος της ΚΟΒ «Αγ. Παντελεήμονα» Αχαρνών.

Στις 7 Δεκέμβρη 2001 έχασε τον μονάκριβο γιο της ΙΑΚΩΒΟ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ.

Στη μνήμη τους, τα ανίψια τους προσφέρουν 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη της ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΥΛΩΝΑ, ο Γεώργιος Αντωνιάδης προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΝΕ Λάρισας.

* **

Φωτ.

Πέρασαν 3 μήνες από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Αναστασία Καληγύρου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

Παναγιώτης Μικρός
Παναγιώτης Μικρός
* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ έως το θάνατό του, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Κωνσταντίνου» Ηλιούπολης.

Η σύζυγος Διαμάντω

Τα παιδιά και τα εγγόνια

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΦΑΛΟΝΙΑΤΗ, η οποία πέθανε πρόσφατα, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αρτέμιδας, 200 ευρώ.

Αντώνης Αφαλονιάτης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ και ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΟΚΤΣΙΔΟΥ, της αδελφής μας ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ και του ανιψιού μας ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό τους, η Σίτσα Χαραλαμπίδου και ο Δημήτρης προσφέρουν 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Αχαΐας (ΚΟΒ «Αγ. Αλέξη).

* * *

Φωτ.

Πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ, οπαδός του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ ο αδελφός του Αιμίλιος 20 ευρώ, η γυναίκα του Φωτεινή 50 ευρώ και η κόρη του Μαρία, η κουνιάδα του Χριστίνα και ο εγγονός του Δημήτρης από 10 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από τη Δάφνη, προσφέρω 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», και 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΟΑΣΑ.

Κωνσταντίνος Κοκοράκης
Κωνσταντίνος Κοκοράκης
Αλέκος Παπαδόπουλος

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΟΣ. Γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Γιάννουλι Εβρου. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας, επέστρεψε στην πατρίδα το 1977 και εργάστηκε έως το θάνατό του στο νοσοκομείο «Παπαδημητρίου».

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Αννίκα, οι κόρες του και τα εγγόνια του Αννίκα και Παναγιώτης προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΓΓΟΣ, μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1917 στην Αμφίκλεια Λοκρίδας. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης στην Κατοχή - ΕΑΜ - υπηρέτησε στο Σύνταγμα Πιερίων του ΕΛΑΣ και για την πατριωτική δράση του εξορίστηκε στο Μακρονήσι.

Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε.

Η οικογένειά του και το Παράρτημα Ανατολικών Συνοικιών του 5ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ έκαναν πολιτικό μνημόσυνο.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του πρόσφερε 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΝΤΕΠΩ Θεσσαλονίκης, και 350 ευρώ στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Ο Μενέλαος Γαβριηλίδης από την Κοκκινιά Κιλκίς προσφέρει 20 ευρώ στην ΚΟΒ Τέρπυλου για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στις 19 Νοέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «χάθηκε» ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 200 ευρώ στην ΚΟΒ Εργατών Δήμου Κορυδαλλού για την οικονομική εξόρμηση.

* * *.

Φωτ. 2

Στις 6 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 7 χρόνια από τότε που πνίγηκε στα νερά της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, ενώ ψάρευε, ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ από την Κοκκινιά Κιλκίς.

Παύλος Κούφης
Παύλος Κούφης
Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη του πατέρα του ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΑΡΙΔΗ, επίσης μέλους του ΚΚΕ και αναγνώστη του «Ριζοσπάστη», η μητέρα του Ευμορφίλη Σαρίδη και τα παιδιά του Κώστα Γιώργος και Φιλιώ προσφέρουν 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στις 28 Νοέμβρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΕΪΜΠΕΚΟΓΛΟΥ, μέλος του ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του ΜΗΤΣΟΥ και της ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΝΤΟΥΠΗ, τα παιδιά τους Ζήσης, Βαρβάρα, Βασίλης και Γιώργος προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εμπόρων της ΚΟ Αθήνας.

* * *

φωτ.

Με τη συμπλήρωση των δύο χρόνων από το θάνατο του σ. ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, για τη γιορτή του, η γυναίκα του Ολγα προσφέρει μέσω της Οργάνωσης του Κάτω Αιγάλεω 30 ευρώ.

Ολγα Μαρίνου

* * *

Πέρασαν ήδη 3 χρόνια από τότε που έφυγαν τα αδέλφια μας ΑΡΤΕΜΙΣ Ν. ΓΕΩΡΓΑΚΑ (Μπουμπουλίνα) το γένος Μιλτιάδη Μπιζμπιάνου και ο σύντροφος της ζωής της ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ (Καπετάν Βόλγας). Στη μνήμη τους προσφέρουμε 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δάφνης για τα 85 χρόνια του ΚΚΕ.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Δημήτρης - Ηρώ


Μιχάλης Ζεϊμπέκογλου
Μιχάλης Ζεϊμπέκογλου

Πέτρος Πουλημενάκος
Πέτρος Πουλημενάκος

Ευτυχία Κούφη
Ευτυχία Κούφη

Μανώλης Βασιλειάδης
Μανώλης Βασιλειάδης

Βασίλης Μαυρίδης
Βασίλης Μαυρίδης

Χρήστος Γρηγορίου
Χρήστος Γρηγορίου

Παναγιώτης Τσάκαλος
Παναγιώτης Τσάκαλος

Γιώργος Παπακώστας
Γιώργος Παπακώστας

Στέφανο Γουσέτης
Στέφανο Γουσέτης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ