Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ιδιοκτήτης του «Flash» ο Σ. Κόκκαλης

Οι υποσχέσεις τέλειωσαν, ο ιδιοκτήτης... μένει. Ανακοινώθηκε χτες και επίσημα από τον Σωτήρη Πουλόπουλο, ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ο «νέος» ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Flash».

Ο «βασικός μέτοχος» της κυβέρνησης που κατάργησε το ασυμβίβαστο της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο ΜΜΕ και στις προμήθειες του δημοσίου, άνοιξε το δρόμο και για τον Σωκράτη Κόκκαλη που μπορεί πλέον να έχει και τα δύο: να είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ και να παίρνει και προμήθειες από το δημόσιο.

Οι εργαζόμενοι του «Flash» για μήνες και από τότε ιδιαίτερα που ο ραδιοφωνικός σταθμός μεταβιβάστηκε (Δεκέμβρης 2004) από την Ελένη Κόκκαλη στον εκδότη της εφημερίδας «Πρωταθλητής», Σωτήρη Πουλόπουλο, αντιμετώπιζαν προβλήματα. Ο νέος ιδιοκτήτης δεν τους κατέβαλε τα δεδουλευμένα. Μάλιστα μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη 2005.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Flash» είχε φθάσει σε σημείο ακόμη και να κλείσει και οι εργαζόμενοι να μείνουν στο δρόμο. Ο Σ. Πουλόπουλος από το καλοκαίρι έδινε υποσχέσεις στο προσωπικό του σταθμού, στην ΕΣΗΕΑ και το ΕΣΡ ότι θα μεταβιβάσει το σταθμό χωρίς όμως στην ουσία ν' αποκαλύπτει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Μετά από την ψήφιση του απαράδεκτου νόμου για το «βασικό μέτοχο» τον οποίο η κυβέρνηση τον έφερε στα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι μεγαλοϊδιοκτήτες και μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν το «ελεύθερο» ν' αλωνίζουν και στα ΜΜΕ και στις δημόσιες προμήθειες, και χωρίς αχυράνθρωπους.

Η... μεταβίβαση του «Flash» στον Σωκράτη Κόκκαλη ήταν κοινό μυστικό μετά την ψήφιση του νόμου για το «βασικό μέτοχο». Οι διαδικασίες για τη μεταβίβαση έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπογραφές θα πέσουν την ερχόμενη Δευτέρα. Να σημειωθεί ακόμα ότι η μεταβίβαση θα πρέπει να εγκριθεί και από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ