Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αντώνης Αντύπας
Αντώνης Αντύπας
Φωτ.

«Αγαπητέ συνάδελφε ΑΝΤΩΝΗ,

Μας έχει συγκλονίσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου σου. Εφυγες για πάντα υπoκύπτοντας στην κοινή ανθρώπινη μοίρα αφού έχασες πολεμώντας όρθιος τη μάχη της ζωής.

Υπήρξες ένας μεγάλος συνδικαλιστής με ήθος και είχες μια πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Υποστήριξες με πείσμα και έδινες μάχη για την πραγμάτωση των οραμάτων σου. Υπήρξες ανήσυχος, ανυπότακτος και ενίοτε συγκρουστικός με το κατεστημένο και με ό,τι ήταν αντίθετο με τις αρχές σου και τα «πιστεύω» σου, ταυτόχρονα όμως ήσουνα δίκαιος, γενναιόφρονας, ευγενής και αγαπητός στους συναδέλφους σου και ιδιαίτερα όμως υπήρξες ένας πολύ καλός οικογενειάρχης.

Ο αναπάντεχος, αλλά ήρεμος χαμός σου, ασφαλώς είναι η πιο σκληρή δοκιμασία που έχει επιφυλάξει η αδυσώπητη μοίρα στην αγαπημένη σου γυναίκα και συναδέλφισσά μας Γιάννα και στο μονάκριβο γιο σου Μηνά.

Μεταφέρω τα θερμά συλλυπητήρια του ΔΣ του Συλλόγου μας των Συνταξιούχων της ALFA BANK στην αγαπημένη σου οικογένεια.

Καλό ταξίδι και αιώνια η μνήμη σου.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Αγαμέμνων Βουτυράς»

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή γαμπρού μας ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 4 Δεκέμβρη 2005 επιστρέφοντας από την εκδήλωση για την επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοπόταμου, και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Δραπετσώνας.

Χαράλαμπος και Σοφία Σαρχοσίδου

  • Επίσης στη μνήμη του Μιχάλη Δημητριάδη πρόσφεραν στην ΚΟΒ Δραπετσώνας, ο Αδάμ Παυλίδης 50 ευρώ και ο Δημήτρης Δημητριάδης 20 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας την 1η Δεκέμβρη 2005, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 275 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Αιγάλεω.

Γιώργος Μαλαμάς
Γιώργος Μαλαμάς
Οι σύντροφοι και οι φίλοι του

* * *

Φωτ.

Τον Φλεβάρη 2006 κλείνουν 3 χρόνια από το θάνατο της συντρόφισσάς μου ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΤΕΝΟΓΛΟΥ.

Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Βαρβάρας».

Τζανής Κατένογλου

* * *

Στη μνήμη του ασυμβίβαστου κομμουνιστή ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ, φίλοι του από την Κέρκυρα πρόσφεραν στη ΝΕ Κέρκυρας 190 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου αδελφού μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΟΥΒΕΤΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και καθηγητή Φυσικής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο χρόνο, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, 50 ευρώ.

Στη μάχη του Σουφλιού, τον Αύγουστο του 1944, ως ΕΠΟΝίτης και μαθητής Γυμνασίου, έλαβε μέρος στην επιχείρηση ακινητοποίησης της αμαξοστοιχίας που μετέφερε γερμανικές ενισχύσεις από τη Θεσσαλονίκη, τοποθετώντας, μαζί με άλλους συναγωνιστές, κορμούς δέντρων, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει πανικόβλητη την πόλη η γερμανική φρουρά και να αφήσει πολλούς νεκρούς. Κατά την υποχώρησή της έκαψε πολλά σπίτια και καταστήματα γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Με τη συμμετοχή του συνέβαλε στη μεγαλειώδη απελευθέρωση της χώρας.

Μενέλαος Γουβέτας

* * *

Φωτ.

Ο αγαπημένος πατέρας μας ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ, κομμουνιστής, πάντα θα ζει στην καρδιά μας και στη σκέψη μας. Πάντα τον βλέπουμε στις απεργίες και στις διαδηλώσεις, στα πρόσωπα των συναδέλφων του οικοδόμων.

Δημήτρης Ανδριανόπουλος
Δημήτρης Ανδριανόπουλος
Στη μνήμη του προσφέρουμε 40 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Τα παιδιά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, από την Ελληνοκλησιά Μεσσηνίας, ο οποίος «έφυγε» από βασανιστήρια Χιτών το 1947, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων, 60 ευρώ.

Δημήτρης, Ειρήνη, Βουλίτσα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ (Φούλη) ΠΑΝΑΓΑΚΗ, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αρτέμιδας.

Ελένη Γιαννικοπούλου

* * *

Στη μνήμη των συντρόφων, συγγραφέων και αγαπημένων και καλών φίλων οι οποίοι «χάθηκαν» μέσα στο 2005 ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΪΝΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, ΘΑΝΟΥ ΑΣΙΚΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, προσφέρω 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Λογοτεχνών.

Πετρούλα Γ. Νικολοπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΕΥΔΟΚΙΑΣ, του αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΑΜΑ, ο οποίος πέθανε πριν από 8 χρόνια. Της αδελφής μου ΚΙΤΣΑΣ Μαλαμά - ΚΕΔΡΑΚΑ, που πέρασαν 6 χρόνια από το «χαμό» της. Καθώς επίσης στη μνήμη του φίλου μου και συνΕΠΟΝίτη ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΛΙΔΗ, ο οποίος εκτελέστηκε στο Γουδί στις 17 Ιούνη 1947, και στη μνήμη όλων των μελών του ΚΚΕ, τα οποία δολοφονήθηκαν γιατί αγωνίζονταν για τη λευτεριά της πατρίδας και τη δικαιοσύνη, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου, 50 ευρώ, στη «Δημοκρατική Μέριμνα» 50 ευρώ και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Λευτέρη Παναγιωτακόπουλου, μέλους του ΚΚΕ, για τον άδικο χαμό του.

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΕΝΟΓΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΕΝΟΓΛΟΥ
Γιάννης Μαλαμάς - Χαϊδάρι

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου γαμπρού μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ και των αγαπητών φίλων μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΜΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΜΟΥΝΑ, οι οποίοι υπήρξαν και συναγωνιστές μου στην Εθνική Αντίσταση και διακινδυνέψαμε επανειλημμένα τη ζωή μας στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας από την Ιταλογερμανική Κατοχή, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Εδαφικής Χαϊδαρίου, 60 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, που υπήρξε η ψυχή του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.

Νίκος Δαμιανός - Χαϊδάρι


ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Βαγγέλης Γουβέτας
Βαγγέλης Γουβέτας

Δημήτρης Παναγάκης
Δημήτρης Παναγάκης

Λευτέρης Παναγιωτακόπουλος
Λευτέρης Παναγιωτακόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ