Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Παρέα με τον «902» TV

Ενα αξιόλογο ντοκιμαντέρ, μια ενδιαφέρουσα ταινία και μια εκπομπή για τη λογοτεχνία μπορούν να απολαύσουν απόψε οι τηλεθεατές της τηλεόρασης του «902».

Ετσι, στις 18.10, παρακολουθήστε το έκτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Η Μεσόγειος», με τίτλο «Οι πιλότοι», που αναφέρεται στην ανάγκη ύπαρξης «πιλότων» καθοδήγησης των καραβιών, γιατί η ακριβής εύρεση της θέσης ήταν σημαντική για τη μεγάλη έκταση του Ατλαντικού. Μετά από αρκετούς αιώνες, όλος ο κόσμος χαρτογραφήθηκε...

Στις 21.00, θα μεταδοθεί η περιπέτεια «Ο ταξιδιώτης του Μισούρι» σε σκηνοθεσία Τζέρι Χόπερ.

Ο μικρός Μπάιρον, μην μπορώντας να ζήσει άλλο στο ορφανοτροφείο, το σκάει και βρίσκει καταφύγιο σε μια μικρή πόλη του Μισούρι, το Ντέλφι. Εκεί τον βοηθάει ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας να πιάσει δουλιά στο κτήμα ενός πλούσιου και σκληρού γαιοκτήμονα, του Τομπάιας Μπράουν. Κοντά στον αυστηρό αυτό άντρα, ο Μπάιρον θα δουλέψει, θα σκληραγωγηθεί και θα πάρει μαθήματα ζωής, που θα τον κάνουν πιο δυνατό... Παίζουν: Μπράντον Ντε Ουάιλντ, Λι Μάρβιν.

Στις 23.00, ο Βαγγέλης Κούτας και η εκπομπή «Οι δρόμοι της λογοτεχνίας» φιλοξενεί τον συγγραφέα Μανώλη Μαυρολέων, με αφορμή το μαγικό πρωτοχρονιάτικο μουσικό του παραμύθι «Ο χρονομάστορας», εικονογραφημένο από τον Γιώργο Ζγουρό. Μουσική επένδυση Κωνσταντίνος Καραμπερόπουλος. Στο CD, εκτός της μουσικής και των τραγουδιών, περιέχονται και 6 παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ