Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εορταστικό διήμερο στον «902 TV»

Θεοδοσία Στίγκα
Θεοδοσία Στίγκα
Δύο γιορτινές βραδιές σήμερα και αύριο έχει ετοιμάσει ο «902 TV» και η εκπομπή «Ετσι είναι η ζωή», με τον Απόστολο Γκλέτσο και την Σοφία Αδαμίδου.

Απόψε στην εκπομπή που θα μεταδοθεί στις 23.00 φιλοξενούνται η Αιμιλία Υψηλάντη, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Αλέκος Κολιόπουλος, η Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και η Εκάβη Ντούμα που μιλούν για την παράσταση «Εκτός κωδικού» που παίζεται στο θέατρο «Αργώ». Τη μουσική σκυτάλη παίρνουν η Θεοδοσία Στίγκα, η Νάντια Καραγιάννη, ο Γιάννης Ντουνιάς, η Ρίτσα Μποζιού που μας δίνουν μια «δυνατή» γεύση από το πρόγραμμα που παρουσιάζουν στο «εννέα όγδοα».

Αύριο παραμονή Χριστουγέννων, δύο ώρες με καλή συντροφιά και πολλή μουσική. Πολλοί οι προσκεκλημένοι της εορταστικής εκπομπής, η Λίλα Καφαντάρη με την κόρη της, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Χριστίνα Κουλουμπή, ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, ο Νίκος Φρονιμόπουλος, θυμούνται τα καλύτερα Χριστούγεννά τους και σιγοτραγουδούν αγαπημένα τραγούδια από την παράδοση μέχρι το ρεμπέτικο, αλλά και το λαϊκό. Τραγούδια διαχρονικά που συνάδουν με το εορταστικό κλίμα των ημερών. Τραγούδια ερμηνευμένα από σημαντικούς τραγουδιστές, ξεκινώντας με τον Λάκη Χαλκιά συνεχίζοντας με το μουσικό σχήμα «Δρόμος» και την Σοφία Εμφιετζή και κλείνοντας με τον Ηλία Κλωναρίδη, που τον συνοδεύουν τα τρία μπουζούκια του «Δρόμου». Εκπληξη αποτελεί η ερμηνεία του Ηλία Κλωναρίδη σε ένα μακεδονίτικο παραδοσιακό τραγούδι που το τραγουδάει ακαπέλα (Σάββατο «902 TV», 23.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ