Σάββατο 24 Δεκέμβρη 2005 - Κυριακή 25 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Τάσος Γράβαρης
Τάσος Γράβαρης
Ο αντιστασιακός απόστρατος αξιωματικός της Αεροπορίας Μητρόπουλος Βασίλης του Χαρίλαου, στη μνήμη του αδελφού του ΖΑΦΕΙΡΗ, καθώς επίσης στη μνήμη των συναδέλφων του αντιστασιακών αξιωματικών ΣΙΑΜΠΑΛΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΛΕΒΑΝΤΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΛΗ ΝΙΚΟΥ, ΝΤΡΕΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 1.000 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Χαλανδρίου.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΓΡΑΒΑΡΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, για την οικονομική εξόρμηση.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

* * *

Πριν από λίγες μέρες «έφυγε» για το τελευταίο ταξίδι της η Ικαριώτισσα δασκάλα ΚΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, σύζυγος του άξιου αγωνιστή Νίκου Οικονόμου. Λυπούμαι που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην κηδεία της.

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της και αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρω στη μνήμη της 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

Γιαννούλα Παπαγεωργάκη

* * *

Η Ε. Λ. προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ ΟΤΕ Κέντρου του ΚΚΕ, 200 ευρώ για την επιτυχία των σκοπών της εξόρμησης και την ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε όλα τα μέτωπα του αγώνα.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου κουμπάρου μας ΧΡΗΣΤΟΥ (Κίτσιου) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από ένα χρόνο και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου, 100 ευρώ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Κωτσάρας)
ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Κωτσάρας)
* * *

Στις 18 Δεκέμβρη με πολλή θλίψη κηδέψαμε τον εξηντάχρονο ανιψιό μας ΑΝΤΩΝΙΟ Αθ. ΤΣΟΥΤΣΙΚΑ. Τον «χάσαμε» από καρδιακή προσβολή.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, ως δεύτερη δόση, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Λίμνης - Σκεπαστής.

Γιώργος και Μάγδα Τσούτσικα

  • Επίσης, στη μνήμη του Αντώνιου Τσούτσικα, δύο φίλες της οικογένειας προσφέρουν από 25 ευρώ η κάθε μία.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος «έφυγε» στις 29 Νοέμβρη 2005, οι σύντροφοί του προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 300 ευρώ και η γυναίκα του Μαρία και τα παιδιά του Γιώργος και Αννα 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

Ο Κώστας Δημόπουλος γεννήθηκε πριν από 82 χρόνια και έφηβος εντάχθηκε στις γραμμές του εργατικού κινήματος. Μέλος του ΚΚΕ έγινε το 1943 και παρέμεινε πιστός στις αρχές του έως το θάνατό του. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης με το Συνδυασμό του Νίκου Παξιμαδά, τα δύσκολα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση και έως το τέλος της ζωής του έδινε τη μάχη στα κοινά, στους μαζικούς φορείς και διέδιδε τις θέσεις του ΚΚΕ.

* * *

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ, μέλους του ΚΚΕ και των ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗ και ΑΝΝΑΣ ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΚΕΝΤΡΟΥ Καλλιθέας, 100 ευρώ.

ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Μιχ. Καραντάνης

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη και με τη συμπλήρωση δυο χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στελέχους του ΚΚΕ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ (Δάσκαλου - Κωτσάρα) η σύζυγός του Ελευθερία Μιχαλακάκου προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου, 20 ευρώ.

Η σύζυγος: Παναγιώτα Λιάρου


Χρήστος Αναγνωστόπουλος
Χρήστος Αναγνωστόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ