Πέμπτη 29 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
Φωτ.

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Δεν έφυγε όμως ούτε στιγμή από τη σκέψη και την καρδιά μας. Πάντα θα είναι μέσα μας.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Η οικογένειά του

* * *

φωτ

Εφυγε από κοντά μας στις 2 Δεκέμβρη 2005, ο σύντροφος, ο φίλος και αγωνιστής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ. Τα πέτρινα μετεμφυλιακά χρόνια ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μαζί με τους ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΥΡΙΤΣΙΟ και ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΟΜΙΚΟ, ήταν οι πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν το 1960 από την παράταξή μας. Μια παράταξη που ιδρύθηκε το 1934 από τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΝΑΚΗ, πρώτο εκλεγμένο πρόεδρο της Κοινότητας Επταλόφου. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη των ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΥΡΙΤΣΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΑΠΤΗ, επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης και δημάρχου Αμπελοκήπων από το 1964 μέχρι το 1980 και της ΑΡΣΑΛΟΥΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ, δημοτικής συμβούλου της παράταξης από το 1964 μέχρι το 1986, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Δημοτική Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Αμπελοκήπων

* * *

Η Ηλέκτρα και ο Νίκος Πανταζίδης προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, δεύτερη δόση, 200 ευρώ στη μνήμη του πατέρα της ΗΛΙΑ ΑΠ. ΤΖΑΚΟΥ, παλιού μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, στη μνήμη της μητέρας της όπως και στη μνήμη του αγαπητού τους ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΟΓΚΑ, επίλεκτου κομμουνιστή, που τόσο νέος έφυγε από κοντά μας.

ΜΠΟΥΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΩΝΤΑΣ
ΜΠΟΥΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΩΝΤΑΣ
* * *

φωτο

Ενας χρόνος πέρασε από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης. Το ετήσιο μνημόσυνό του έγινε, την Κυριακή 18.12.2005 στο κοιμητήριο Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης.

* * *

Φωτ

Στις 16 Δεκέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΝΩΝΤΑΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού. Προσφέρουμε στη μνήμη του για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

Η σύζυγός Χριστίνα, τα παιδιά του.

  • Στη μνημη του Νώντα Μπουγιωτόπουλου προσφέρουν 20 ευρώ οι συναγωνίστριες Γεωργία Κιντή, Λαμπρινή Γυαλή.

* * *

φωτ

Με τη συμπλήρωση 6 χρόνων που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ και για την ονομαστική του γιορτή προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, 50 ευρώ η σύζυγος Κική, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

* * *

φωτ.

Στη μνήμη της μητέρας του φίλους μας ΕΡΑΣΜΙΑΣ ΚΟΝΤΕΜΟΙΡΗ αντί στεφάνου προσφέρουμε 70 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Δάφνης. Βερονίκη και Γιώργος Βασιλάκος.


ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ