Τρίτη 3 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αίσιο τέλος με Σέζαρ

Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Σέζαρ με την ΑΕΚ

Eurokinissi

Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Σέζαρ με την ΑΕΚ
Με μια λιτή ανακοίνωση 29 λέξεων, η ΠΑΕ ΑΕΚ, έθεσε τέλος στο - περίπου δίμηνο - «σίριαλ Σέζαρ». Ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ως το 2008. Είχαν προηγηθεί πολύωρες (στην τελική ευθεία) διαπραγματεύσεις, με την υπόθεση να πηγαινοέρχεται από τη θετική στην αρνητική κατάληξη και τούμπαλιν. Το ευτυχές τέλος οριστικοποιήθηκε λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους.

Ο Βραζιλιάνος παίχτης, φυσικά, εμφανίστηκε περιχαρής στη χτεσινή προπόνηση. «Αυτή ήταν η επιθυμία μου από την αρχή. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τον προπονητή μου, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραμονή μου στην ομάδα» ανέφερε, συμπληρώνοντας προηγούμενες δηλώσεις του, στις οποίες μίλησε για το «καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο» και υποσχέθηκε ότι «θα κάνω τα πάντα για να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε». Ενώ δεν είχε παραλείψει να ευχαριστήσει προσωπικά τον Σάντος, η παρέμβαση του οποίου ήταν καταλυτική, στη θετική έκβαση της παραμονής.

Και ενώ η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας, για την αναμέτρηση στην Ξάνθη. Ο πρώτος αγώνας, για τη νέα χρονιά, κρύβει αρκετά ερωτηματικά (π.χ. αν και πόσο θα επηρεάσουν η διακοπή και οι γιορτές, πώς θα ελαχιστοποιηθούν τα πλεονεκτήματα των γηπεδούχων και θα αυξηθούν των φιλοξενουμένων, ώστε να επιστρέψουν με τη νίκη) και ο Σάντος θέλει να παρουσιαστεί έχοντας τις σωστές απαντήσεις. Σημαντικός «πονοκέφαλος» ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου (κάρτες) Κατσουράνη. Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις, δείχνουν τον Μόρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ