Τετάρτη 4 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανανέωσε ο Πάντος

Συνεχίζει ο Πάντος στον Ολυμπιακό έως το 2007

Eurokinissi

Συνεχίζει ο Πάντος στον Ολυμπιακό έως το 2007
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι έως τον Ιούνη του 2007 ο Τάσος Πάντος. Ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας συμφώνησε χτες το πρωί με τον Γιώργο Λούβαρη για την ενεργοποίηση του δικαιώματος επέκτασης του συμβολαίου του για έναν χρόνο με μια αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του. Αργά χτες βράδυ αναμενόταν να βρεθεί η χρυσή τομή και με τον Ιεροκλή Στολτίδη ώστε να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Την ερχόμενη βδομάδα σειρά αναμένεται να πάρουν οι Παντελής Καφφές και Κλεόπας Γιάννου. Επίσης, εξελίξεις θα έχουμε και στους υπό παραχώρηση παίκτες, όπως οι Ντακόλ και Κουλουχέρης.

  • Ομιχλώδες παραμένει το τοπίο γύρω από την τύχη των Τουρέ και Μπαμπανγκίτα στον Ολυμπιακό. Ο δεύτερος ισχυρίζεται πως βρίσκεται στην Πορτογαλία με την αποστολή της Νιγηρίας για το Κόπα Αφρικα, ωστόσο τα ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας δεν αναφέρουν τον 22χρονο επιθετικό στη λίστα των 27 εκλεκτών των «αετών» για το Κόπα Αφρικα. Ο ίδιος, μιλώντας στη «Sportday», τόνισε πως μετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Νιγηρίας και αν «κοπεί», θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα. Οσον αφορά τον Τουρέ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο παίκτης εξακολουθεί να παραμένει στην πατρίδα του, ενώ στις 6 του Γενάρη θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου θα διεξαχθεί η προετοιμασία της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Αφρικα. Η στάση του έχει εκνευρίσει τον Τροντ Σόλιντ, αλλά και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ