Πέμπτη 5 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΡΑ που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, στα 82 του χρόνια, αντί για λίγα λουλούδια στον τάφο του, προσφέρω 150 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Ο αδελφός του Αχιλλέας Καρράς

* * *

φωτ.

Στη μνήμη του λατρευτού μας αδελφού ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ στέλεχος του ΚΚΕ που πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής του για τα μεγάλα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βυζαντίου, για να πάμε ακόμα καλύτερα μπροστά.

Στάθης και Γιώτης Τριανταφυλλίδη

* * *

Ο Νίκος Μπουζαρέλος προσφέρει στη μνήμη των συναγωνιστών του ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΣΟΥΡΑ, ΑΛΕΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ 70 ευρώ στο Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Κυψέλης.

* * *

φωτ 3 αρχείου

Στη μνήμη των αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και των διοικητών μου στο ΔΣΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΖΟΥΡΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΦΥΤΣΙΛΗ προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας, 50 ευρώ.

Γιώργος Σύρος

* * *

φωτ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΑΓΓΕΛΟΥ) ΔΟΥΠΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΕΦΟΥ - ΔΟΥΠΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας, 50 ευρώ.

ΦΥΤΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΥΤΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Οι οικογένειες Δημήτρη Δούπη και Γεωργίου Σύρου

* * *

Στη μνήμη της γυναίκας του ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ, ΕΠΟΝίτισσας υπεύθυνης στο χωριό Μιλίνα Μαγνησίας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Β. Συνοικιών Βόλου, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Αθανάσιος Αγρηγιάννης


ΣΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΟΥΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Αγγελος)
ΔΟΥΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Αγγελος)

ΔΟΥΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΟΥΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ