Πέμπτη 5 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΔΑΣΕ
Αγροτοσυνδικαλισμός για κλάματα...

Το πόσο υποτελής είναι στις αντιαγροτικές εντολές της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΠΟΕ ήρθε να αποδείξει για άλλη μια φορά η συμβιβασμένη διοίκηση της ΣΥΔΑΣΕ. Αδιάψευστος μάρτυρας, όσα είπε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΣΥΔΑΣΕ Γ. Παναγιωτόπουλος, με αφορμή το ξεκίνημα της πλήρους εφαρμογής της νέας ΚΑΠ. Από τα λεγόμενα του προέδρου της ΣΥΔΑΣΕ ξαναφάνηκε πόσο μακριά είναι η οργάνωση αυτή από τα πραγματικά συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν ασκήθηκε ίχνος κριτικής στα όσα επιβάλλουν η νέα ΚΑΠ και ο ΠΟΕ. Και μιας και δεν υπήρχε και τίποτα άλλο της προκοπής να ειπωθεί, ο πρόεδρος της ΣΥΔΑΣΕ έκανε ξανά λόγο για ουσιαστικό διάλογο... Ανέφερε επίσης πως η ΣΥΔΑΣΕ λέει στους αγρότες να καλλιεργήσουν, αλλά όταν ρωτήθηκε τι προτείνει να καλλιεργήσουν και τι μπορούν να καλλιεργήσουν οι Ελληνες αγρότες, δεν έδωσε καμία απάντηση. Απλά είπε πως οι αγρότες πρέπει να παρακολουθούν την αγορά...

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΣΥΔΑΣΕ ανέφερε - χωρίς να σχολιάσει τίποτα σχετικό - πως θα μείνουν 10.000.000 στρέμματα ακαλλιέργητα κάνοντας παραπομπές σε δημοσιεύματα του Τύπου. Με λίγα λόγια, η περίπτωση των διοικούντων της ΣΥΔΑΣΕ αποτελεί δείγμα αγροτοσυνδικαλισμού για... κλάματα και τα λεγόμενά τους προκαλούν μόνο θλίψη και οργή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ