Τρίτη 10 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ξεχώρισαν ΠΑΟ - Αρης

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αρης επί του Ολυμπιακού

Eurokinissi

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αρης επί του Ολυμπιακού
Εξωση από το ρετιρέ της βαθμολογίας έκανε ο Αρης στον Ολυμπιακό, αφού οι «κίτρινοι» έχοντας σπουδαία απόδοση για 30' επικράτησαν των «ερυθρολεύκων» με 70-64 στο «Αλεξάνδρειο» κάνοντας... δώρο τη μοναξιά της κορυφής στον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι με τον Αντρέα Ματσόν στον πάγκο σημείωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία τους (μετά από αυτή στην Ευρώπη) αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα αφού είχαν στα τρία πρώτα δεκάλεπτα τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Με πολλή καλή άμυνα, εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα του Ολυμπιακού στην οργάνωση του παιχνιδιού (σε άσχημη ημέρα βρέθηκε ο Εντνι), ενώ στην επίθεση ο Πάντιους αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για τους νικητές. Προηγήθηκαν ακόμα και με 24 πόντους. Κάπου εκεί όμως οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την αντεπίθεσή τους που με ένα σερί 24-4 μείωσαν σε 66-62 χάρις και στο χαλάρωμα των Θεσσαλονικέων που πίστεψαν ότι τελείωσε η αποστολή τους. Η ψυχραιμία του Καστλ και η εμπειρία του Σιγάλα στα τελευταία λεπτά έδωσαν τη νίκη.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ΑΕΚ που νίκησε τον Ηρακλή στο Γαλάτσι με 75-59. Για άλλη μια φορά ο Πανελλήνιος επιβεβαίωσε την αγωνιστική άνοδο αφού επικράτησε και του Κολοσσού στη Ρόδο με 80-63 φιγουράροντας πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Εύκολο έργο είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, που τον «φιλοδώρησε» με 110 πόντους, έναντι 88 των Πατρινών. Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον ΓΣ Λάρισας, που με κορυφαίο τον Μάρεϊ νίκησε τον Μακεδονικό με 73-66. Αγχωτική νίκη του Πανιωνίου επί της Ολύμπια Λάρισας με 84-80.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναθηναϊκός 19, Ολυμπιακός 18, Μαρούσι 18, Πανελλήνιος 18, Αρης 16, ΑΕΚ 15, Μακεδονικός 15, Πανιώνιος 15, Απόλλων Π. 15, Ολύμπια Λάρισας 14, ΓΣΛ 14, ΠΑΟΚ 13, Ηρακλής 12, Κολοσσός Ρόδου 11.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ