Σάββατο 21 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Επιλογές
Ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική
    Εγκαινιάζεται τη Δευτέρα στους χώρους του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (Κωλέττη 14, Εξάρχεια), η έκθεση «Εικόνα - Χώρος - Δράση». Συμμετέχουν 43 νέοι καλλιτέχνες με 80 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και βίντεο. Για την έκθεση τυπώθηκε έγχρωμος κατάλογος σε 500 αντίτυπα (αριθμημένα) με τις υπογραφές των συμμετεχόντων εικαστικών.

Εργο της Λ. Κοντογιαννοπούλου
Εργο της Λ. Κοντογιαννοπούλου
Την τελευταία δουλιά της παρουσιάζει η Λήδα Κοντογιαννοπούλου στην γκαλερί «24» (Σπευσίππου 38). Πρόκειται για τη δεύτερη ατομική της έκθεση, με έργα μικρών διαστάσεων, χωρισμένα σε δύο θεματικές ενότητες. Χαρακτηριστικό των παρουσιαζόμενων δημιουργιών είναι η λεπτομερής ανάλυση των εσωτερικών χώρων και των συνθέσεων. Προσηλωμένη στην αυστηρή παρατήρηση και με κίνητρο τη νοσταλγία, η ζωγράφος προσπαθεί να ξαναδώσει νόημα σε οικεία αντικείμενα. Διάρκεια έκθεσης έως τις 4/2.

Στην γκαλερί «Αστρολάβος - artlife» (Ηροδότου 11) φιλοξενείται ατομική έκθεση της Νάνσυς Σούσουλα με τίτλο «Περιπλάνηση». Πρόκειται για έργα επίτοιχα, μεικτής τεχνικής, κατασκευές, αντικείμενα και καλλιτεχνικό κόσμημα, με κοινό «νήμα» το ταξίδι και τον ταξιδευτή. Η Ν. Σούσουλα έχει προσεγγίσει την περιπλάνηση μέσα από την ονειρική ατμόσφαιρα των παραμυθιών. Διάρκεια έως 7/2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ