Σάββατο 28 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Δοκιμασία πρωτοπόρων

Μετά από διακοπή περίπου 40 ημερών, λόγω των γιορτών και των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα της Α1 των ανδρών συνεχίζεται σήμερα με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Οι πρωτοπόροι δοκιμάζονται εκτός έδρας, με τον Δούκα να έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο κόντρα στον ουραγό ΒΑΟ.

Το συγκρότημα του Κώστα Τσαβδαρίδη θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει το απόλυτο νικών μακριά από το Δαΐς και να κάνει το 8 στα 8 που θα το διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο Αργος ταξιδεύει ο Αθηναϊκός, ο οποίος θα κοντραριστεί με τον τοπικό Διομήδη που μάχεται για την παραμονή του στην κορυφή. Ο Πανελλήνιος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο τέταρτος Φίλιππος θα επιδιώξει το δίποντο κόντρα στα Βριλήσια που προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες.

Συνοπτικά το ημερινό πρόγραμμα πρόγραμμα

17:00 («TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ») ΧΑΝΘ-ΑΕΚ, 18:00 ΓΑΣ Κιλκίς-ΓΣ Κορωπίου, 18:00 ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος, 18:30 ΒΑΟ-ΑΣΕ Δούκα, 19:00 Διομήδης Αργους-Αθηναϊκός, 19:00 Ιωνικός Ν.Φ.-Απόλλων Καλαμαριάς, 19:30 Βριλήσια-Φίλιππος Βέροιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ