Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μάταια προσπαθούν

Τα σκυλιά της ΕΕ προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία από την ανάποδη, να διαστρεβλώσουν την αλήθεια... Η ισοπεδωτική παρουσίαση των γεγονότων με τα αντικομμουνιστικά μνημόνια αποτελεί πρόκληση προς την ιστορική μνήμη. Οι συντάκτες τους παραβλέπουν ότι τα καθεστώτα του φασισμού - ναζισμού εξαπέλυσαν το Β` Παγκόσμιο Πόλεμο, εισβάλλοντας σε χώρες και εξοντώνοντας αθώους πληθυσμούς άλλων χωρών και όχι τα κομμουνιστικά καθεστώτα που αναχαίτισαν το φασισμό με θυσίες εκατομμυρίων νεκρών.

Η γενιά μας θυσίασε τα καλύτερα παιδιά της στα Μακρονήσια και τις άλλες φυλακές και εξορίες για ένα καλύτερο μέλλον των επόμενων γενιών, σ' έναν καλύτερο και δίκαιο κόσμο και τώρα έρχονται οι θύτες να αναποδογυρίσουν την αλήθεια, βάζουν εγκληματίες και ήρωες μαζί!

Αλλά είναι η γενιά αυτή των κομμουνιστών, αντιστασιακών, δημοκρατικών ανθρώπων του λαού, που μας εξασφάλισαν το οκτάωρο - συλλογικές συμβάσεις, Κοινωνική Ασφάλιση, άδειες, επιδόματα, δωρεάν Παιδεία - Υγεία και άλλες λαϊκές κατακτήσεις... Είναι, λοιπόν, γελασμένοι όσοι της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστών νομίζουν ότι η μαυρίλα τους θα περάσει. Είναι απαραίτητο να αποκρουστεί από όλους τους λαούς αυτό το κατάπτυστο σχέδιο καταδίκης του κομμουνισμού.

Παύλος Μπαλάφας

πρόεδρος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Ν. Ιωαννίνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ