Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΤΟΡΙΝΟ 2006»
Μια από τα ίδια

Μια από τα ίδια επιφύλαξε και το αγώνισμα των 10 χλμ. ατομικού σπριντ του διάθλου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τορίνο για τον Σταύρο Χριστοφορίδη. Ο Ελληνας σκιέρ κατατάχτηκε στην 85η θέση, τερματίζοντας σε έξι λεπτά και 36.7 δευτερόλεπτα μετά τον πρώτο, Γερμανό Σβεν Φίσερ στο Πρατζελάτο. Αυτό ήταν το δεύτερο αγώνισμα για τον Χριστοφορίδη, αφού συμμετείχε και στα 20 χιλιόμετρα αντοχής του διάθλου όπου είχε μείνει στην 88η θέση με χρόνο 1:13.13,

  • Από εκεί που η Σουηδία αναζητούσε ακόμη το πρώτο της χρυσό μετάλλιο, χτες το πρωί κατέκτησε δύο στο ομαδικό σπριντ στο κρος κάντρι. Η Αννα Ντάλμπεργκ και η Λίνα Αντερσον αντίστοιχα στο πρώτο σκαλί του βάθρου μπροστά από τη «χρυσή» στο Σολτ Λέικ Σίτι, Μπέκι Σκοτ και τη συναθλήτρια της Σάρα Ρένερ από τον Καναδά.
  • Πενταήμερη τιμωρία εισέπραξε και ο Λευκορώσος Σεργκέι Ντολίντοβιτς και ανάγκασε τη χώρα του να αποσύρει τους αθλητές που θα λάμβαναν μέρος στο ομαδικό αγώνισμα στο cross country. O Ντολίντοβιτς, όπως και ο συναθλητής του Αλεξάντερ Λατσούκιν πριν από λίγες μέρες, δεν κατάφερε να περάσει τον έλεγχο των απαγορευμένων ουσιών που υποβλήθηκε, όταν εντοπίστηκε στον οργανισμό τους η ουσία hemoglobin.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ