Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Για την καλή αρχή

Μπορεί σε όλη την Α` φάση της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός να κόπτονταν για μια εκτός έδρας νίκη (αυτή ήρθε στην τελευταία αγωνιστική) σήμερα όμως ο στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι διαφορετικός. Στην πρεμιέρα των «16» (ΣΕΦ 20.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 3) φιλοξενώντας την καλύτερη στατιστικά ομάδα του πρώτου γύρου Μάλαγα, σκοπός είναι το αήττητο της έδρας. Αλλωστε η καλή αρχή είναι αυτό που επιδιώκουν οι Πειραιώτες και μάλιστα κόντρα σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο. Ο Λιθουανός τεχνικός του Ολυμπιακού Γιόνας Καζλάουσκας χαρακτήρισε πρόκληση το γεγονός ότι η ομάδα του ανοίγει την αυλαία κόντρα στη Μάλαγα. Παράλληλα επισήμανε ότι σε αυτή τη φάση όλοι ξεκινάνε από το μηδέν.

«Η Ευρωλίγκα αρχίζει από το μηδέν και οι 16 ομάδες είναι στην αφετηρία. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κανονικής διάρκειας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να ξεκινήσουμε στο Top-16 με νίκη». Στην αντίπερα όχθη, την άψογη άμυνα που θα πρέπει να παίξουν οι παίκτες του προκειμένου να νικήσουν στο ΣΕΦ χαρακτήρισε σαν σημαντικό παράγοντα του σημερινού παιχνιδιού ο προπονητής της Μάλαγα Οσκαρ Σκαριόλο.

  • Με το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει τον συμπολίτη του ΠΑΟΚ (17.00 ΝΕΤ) με κοινό στόχο την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ