Κυριακή 26 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Διασυλλογικά εθνικών κατηγοριών
  • Στο δεύτερο γύρο θα συναντηθούν οι ομάδες της Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και οι ομάδες της Β΄ και Α΄ Τοπικής
  • Στο φετινό «Λινάρες» οι μάχες ξεκίνησαν από το Μεξικό

Ο μεγάλος απών του φετινού «Λινάρες» Γκ. Κασπάροβ με την Πρόεδρο των Φιλιππίνων, Κορ. Ακίνο, κατά την έναρξη της 30ής Σκακιστικής Ολυμπιάδας
Ο μεγάλος απών του φετινού «Λινάρες» Γκ. Κασπάροβ με την Πρόεδρο των Φιλιππίνων, Κορ. Ακίνο, κατά την έναρξη της 30ής Σκακιστικής Ολυμπιάδας
Η διοργανώτρια Ενωση της Αττικής καλεί όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, να συνεχίσουν μέχρι τέλους τους αγώνες, να μεριμνούν για την έγκαιρη έναρξη των αγώνων και να την ενημερώνουν για τα αποτελέσματα. Στον Α΄ όμιλο της Β΄ Εθνικής αγωνίζονται σήμερα το πρωί οι ομάδες: Τρεις Αστέρες - Ασπρόπυργος, ΣΑΣ Κορωπίου - ΣΟ Αιγάλεω, Πειραϊκός ΟΣ - ΣΟ Καλλιθέας, Φυσιολάτρης Νίκαιας - Παράδεισος Αμαρουσίου. Στο Β΄ όμιλο: ΣΟ Παγκρατίου - ΣΟ Κηφισιάς, ΔΗΚΕΠ Λιοσίων - ΑΕ Ποντ. Μελισσίων, ΣΟ Ηλιούπολης - ΑΣ Παπάγου και «Ζήνων» Γλυφάδας - Σ.Κ. Ιλίου. Στον Α΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής: ΑΣ Αιγυπτιωτών - Πανιώνιος Γ.Σ., Κότινος Χολαργού - Πήγασος Κυψέλης, ΣΟ Χαλανδρίου - ΣΟ Αμπελοκήπων και ΣΟ Σιαπέρας Λιοσίων - ΑΚ Ζωγράφου.

Στο Β΄ όμιλο: ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης - ΓΑΣ Χολαργού, ΦΕΣ Κάντζα - ΕΟΣ Αχαρνών, Εστία Ν. Σμύρνης - ΣΟ Μοσχάτου, ΣΟ Αγ. Παρασκευής - ΣΟ Πετρούπολης. Οι αγώνες διεξάγονται στην έδρα της πρώτης αναφερόμενης ομάδας.

-- Σε δύο χώρες θα διεξαχθεί φέτος το ισχυρότερο από τα διεθνή τουρνουά στον κόσμο. Πρόκειται για το φημισμένο «Λινάρες 2006» που ξεκίνησε στο Μεξικό και θα ολοκληρωθεί (σε διπλές συναντήσεις) στην πόλη Λινάρες της Ισπανίας και αγωνίζονται: Τοπάλοφ (Βουλγ. 2812), Σβίντλερ (Ρωσ. 2765), Αρονιάν (Αρμεν. 2752), Λέκο (Ουγγ. 2740), Ιβαντσούκ (Ουκρ. 2729), Μπακρό (Γαλ. 2717), Ρατζιάμποβ (Αζερμπ. 2700) και ο Ισπανός GM Βαγιέχο Πονς (2650). Ο δεύτερος κύκλος θα διεξαχθεί από 3 έως 12 του Μάρτη, τα δε συνολικά χρηματικά έπαθλα ανέρχονται στο ποσό των 380.000 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ