Τρίτη 28 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ στις σχολές
Αύριο Τετάρτη

Στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, στις 12.30 το μεσημέρι, στο ΑΘΕ 10, με θέμα: «Ισχυροποίηση της Πανσπουδαστικής ΚΣ», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Ιατρική Λάρισας, στις 7 μ.μ., με θέμα: «Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η προπτυχιακή εκπαίδευση. Ο ρόλος των λειτουργών υγείας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας». Θα μιλήσουν: Αδάμ Πασχάλης Μολυβδάς, καθηγητής φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, καθηγητής και αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Χρήστος Χαλκιάς, ιατρός και νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας.

Στο Βόλο, στο Πανεπιστήμιο, στις 7 μ.μ., αμφιθέατρο Κορδάτου, με θέμα «Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και η πάλη για τον Ενιαίο Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα της». Θα μιλήσουν: Κώστας Παπλωματάς, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και Γιώργος Ηρακλέους, μέλος ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ.

Στο ΤΕΙ Καρδίτσας, στη 1 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ιδρύματος, με θέμα: «Η αναθεώρηση του Συντάγματος και οι επιπτώσεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση και το Περιβάλλον (άρθρα 16 και 24)». Θα μιλήσουν: Ηλίας Μπόρλας, εκπαιδευτικός και Σωτήρης Στουρνάρας, δασολόγος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ