Τετάρτη 29 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Χρήστος Ιωακειμίδης
Χρήστος Ιωακειμίδης
Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΟΧΥΛΑ, η οποία «έφυγε» από κοντά μας πριν από περίπου ένα χρόνο, και για την ονομαστική γιορτή της, προσφέρουμε 150 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν καθημερινή αναγνώστρια.

Ο σύζυγός της, τα παιδιά και τα εγγόνια της

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μας ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, βετεράνου του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα του, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

Δημήτρης και Αθηνά Στολίδη

* * *

Φωτ.

Πριν από ένα χρόνο, στις 29 Μάρτη 2005, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα, μόλις πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να επαναπατριστεί, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ. Τίμιος αγωνιστής, αφοσιωμένος στον αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, καλός οικογενειάρχης, ο Γιάννης Καζάνας ήταν το παράδειγμα για όλους μας και όλοι εκτιμούσαμε τον «μπαρμπα-Γιάννη».

Στην Τασκένδη έζησε περισσότερα από 40 χρόνια πολιτικός πρόσφυγας, εργάστηκε στις οικοδομές, διακρίθηκε ως πρωτοπόρος και πάντα τιμώμενος από το σοβιετικό κράτος.

Ταυτόχρονα συμμετείχε δραστήρια και στην κοινωνική ζωή, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην προσφυγική οργάνωση και τελευταία ήταν Γραμματέας της ΚΟ Τασκένδης του ΚΚΕ. Από τη θέση αυτή εκλέχτηκε επανειλημμένα ως αντιπρόσωπος στα Συνέδρια του ΚΚΕ, όπως στο 13ο, 14ο, 15ο και 16ο.

Γιάννης Καζάνας
Γιάννης Καζάνας
Στη μνήμη του η σύζυγός του Ραΐσα, η κόρη του Ολγα και η οικογένειά της προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 29 χρόνων από το θάνατο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του 100 ευρώ στην ΚΟΒ Ευγένειας.

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μου ΝΙΚΟΥ και ΠΑΝΑΓΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Α. Κ.

* * *

Στη μνήμη του φίλου και συναγωνιστή μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

Δημήτρης Μπαζιώνης


Ευαγγελία Κοχυλα
Ευαγγελία Κοχυλα

Μαρίνος Πετρούνιας
Μαρίνος Πετρούνιας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ