Σάββατο 1 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ανεβαίνουν οι... τόνοι

Κατακόρυφα ανεβάζει την αγωνία η 21η αγωνιστική, αφού όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της κανονικής διάρκειας στην Α1, οι ομάδες έχουν τις τελευταίες ευκαιρίες για να πετύχουν τους στόχους τους. Τα πράγματα μαθηματικά παραμένουν ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα, τόσο στην κορυφή και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέει οφ, όσο και στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Στα της κορυφής ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» με το μυαλό στο Τελ Αβίβ, όπου την Τρίτη αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι για την Ευρωλίγκα, επιδιώκουν τη νίκη κόντρα στο «Δικέφαλο». Αλλωστε ενόψει και της αναμέτρησης την επόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση της βαθμολογίας, στραβοπατήματα δεν επιτρέπονται. Στην άλλη πλευρά ο «Δικέφαλος» με νίκη εδραιώνει τη θέση του στην πρώτη εξάδα, ενώ έχει βλέψεις και για τετράδα μέχρι το τέλος. Εκεί δηλαδή που θέλει να παραμείνει ο Πανελλήνιος, ο οποίος φιλοξενεί στην Κυψέλη τον Πανιώνιο, στο δεύτερο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Τις δυνάμεις του ενόψει Ταουγκρές θα δοκιμάσει ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα κόντρα στην Ολύμπια, η οποία προσπαθεί να προλάβει το... τρένο της οκτάδας.

Στην «ουρά» την τελευταία ευκαιρία έχει ο Ηρακλής κόντρα στο Μακεδονικό, προκειμένου να σώσει την παρτίδα και να μην υποβιβαστεί. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κολοσσό Ρόδου, που υποδέχεται τον Αρη. Κατά τα άλλα, για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία θα προσπαθήσουν Απόλλων Πάτρας και ΑΕΚ που κοντράρονται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Τέλος, την επιστροφή στις νίκες αναζητάει το Μαρούσι κόντρα στον ΓΣ Λάρισας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, σήμερα Σάββατο: 17.00 Κολοσσός Ρόδου - Αρης, 17.00 Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ, 17.00 Πανελλήνιος - Πανιώνιος, 17.00 Ολύμπια Λάρισας - Παναθηναϊκός (ΕΤ-1), 19.00 Μαρούσι - Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), 19.00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (ΝΕΤ). Κυριακή: 18.00 Ηρακλής - Μακεδονικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ