Τρίτη 4 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Θεόδωρος Κοϊνης
Θεόδωρος Κοϊνης
Φωτ.

Στις 24 Μάρτη 2006 έφυγε από τη ζωή ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΚΚΑΣ μέλος του ΚΚΕ. Από τα 17 χρόνια του εντάχθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα και στο ΚΚΕ και αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για δημοκρατία, ειρήνη και σοσιαλισμό.

Τιμώντας τη μνήμη του οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ και εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στη συντρόφισσά του και την οικογένειά του.

* * *

Φωτ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΪΝΗ, ο οποίος «έφυγε» στις 3 Απρίλη 2005, η οικογένειά του πρόσφερε στο ΚΚΕ 70 ευρώ.

* * *

φωτ.

Στη μνήμη, του αγαπητού συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΕΡΑΜΑΡΗ, που πέθανε το Σάββατο και κηδεύτηκε χτες, προσφέρω - αντί για στεφάνι - οικονομική ενίσχυση στον «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ.

Ο Σταύρος Κεραμάρης - που υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ - υπηρέτησε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του τα ιδανικά του για μια καλύτερη Ελλάδα, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Καλό σου ταξίδι μπάρμπα - Σταύρο.

Λάμπρος Τόκας

* * *

φωτ.

Στη μνήμη του φίλου και αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ, αντί για στεφάνι προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Μαρία και Κώστας Μάραντος

* * *

Στη μνήμη των Αμαλιαδιτών ΕΠΟΝιτών φοιτητών και μαχητών του ΔΣΕ ΦΩΤΗ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ και ΑΡΓΥΡΗ ΔΑΛΙΑΝΗ, οι οποίοι «έπεσαν» στη μάχη της Αμαλιάδας στις 24 Νοέμβρη 1947, ο Π. Παναγόπουλος προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω Επιτροπής Ετεροδημοτών νομού Ηλείας, -ΚΟ Αθήνας.


ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ