Κυριακή 16 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ πρόκρισης έχουν οι εκπρόσωποι της χώρας μας Βασίλης Κοτρωνιάς (2598) και Ελενα Ντέμπο - Λογοθέτη, που αγωνίζονται στα Ατομικά Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στο Κουσάντασι της Τουρκίας.

Μαζί τους αγωνίζονται με επιτυχία και οι Αννα - Μαρία Μπότσαρη, Μαρίνα Μακροπούλου, Κατερίνα Φαχιρίδου, Ιουλία Μάκκα, Ευανθία Μάκκα, Δημ. και Θαν. Μαστροβασίλης, Γιαν. Συμεωνίδης και ο Σωτήρης Λογοθέτης.

Οι προκρίσεις για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι 16 για το ατομικό αντρών και 12 για το ατομικό γυναικών. Οι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο με τον 11ο γύρο και θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις για την ανάδειξη των πρωταθλητών, τον καθορισμό των προκρίσεων με αγώνες μπαράζ και βέβαια για την απονομή των επάθλων και μεταλλίων.

  • ΣΤΑ «ΑΧΝΑΡΙΑ» του Ανατόλι Κάρποβ και ο σημερινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βέσελιν Τοπάλοβ. Ο Κάρποβ είναι ο μοναδικός Παγκόσμιος Πρωταθλητής που αγωνιζόταν εντατικά και ασταμάτητα επί (10) δέκα χρόνια, έχασε τον τίτλο από τον Κασπάροβ μετά από δύο διαφορετικά ματς, 1985-1986, ξαναπήρε το Παγκόσμιο το 1993, έπαιρνε πρώτες θέσεις σε φημισμένα διεθνή τουρνουά «Λινάρες», «Βάικ Ααν Ζέε», «Μέλοντι Αμπέρ» κ.ά.

Ο Βούλγαρος GM Τοπάλοβ αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο (νικητής ο Αρμένιος Αρονιάν), κατακτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αμέσως μετά συμμετέχει στο «Βάικ Ααν Ζέε» της Ολλανδίας, συμμετέχει στο «Λινάρες 2006», στη συνέχεια αγωνίζεται στο διπλό διεθνές του Μονακό (Μπλάιντ και Ράπιντ) και πρόσφατα στο Βουκουρέστι αντιμετώπισε σε ματς 4 παρτίδων τον πρωταθλητή Ευρώπης το νεαρό Ρουμάνο GM Νισιπεάνου ΕΛΟ 2695!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ