Πέμπτη 13 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 1 - 0
«Κλάταραν» οι... ρεζέρβες

Κι όμως συνέβη και αυτό στη φετινή ΑΕΚ. Να σφραγίσει την πρόκρισή της στον τελικό του φετινού Κυπέλλου και αυτοί που πανηγυρίζουν να είναι οι αντίπαλοι. Αλλωστε οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα ομάδας Γ΄ Εθνικής είχαν λόγο να το κάνουν. Η νίκη τους με 1-0 επί της Ενωσης χάρις σε τέρμα του Τσούκλη στο 92΄, που πέτυχαν στις καθυστερήσεις, τους δίνει το γόητρο της επικράτησης και του αποχαιρετισμού στο θεσμό με ψηλά το κεφάλι. Αλλωστε η ήττα του Αγροτικού με 3-0 στον πρώτο αγώνα δεν επέτρεπε περιθώρια για όνειρα. Αντίθετα στην ΑΕΚ κάθε άλλο παρά χαρούμενοι μπορούν να είναι. Δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και άλλη μια άσχημη εμφάνιση έστω και εάν υπάρχει η δικαιολογία ότι αγωνίστηκε με αλλαγές βασικών παικτών. Στις αξιόλογες φάσεις των «κιτρινόμαυρων» καταλογίζονται τα δυο δοκάρια του Σαπάνη στο 39΄ και στο 59΄ του Σοάρες. Κατά τα άλλα φλύαρη υπεροχή και νωθρό παιχνίδι αφού οι αναπληρωματικοί της ομάδας δεν είχαν διάθεση να αποδείξουν κάτι. Το γεγονός ότι λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η ομάδα βρέθηκε στην τρίτη θέση κινδυνεύοντας να χάσει την πρόκριση στο «Τσάμπιονς Λιγκ» φάνηκε να έχει επηρεάσει την ομάδα και ο ημιτελικός Κυπέλλου πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους παίκτες. Με αυτά και με αυτά, πάντως, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον τελικό Κυπέλλου για 19η φορά στην ιστορία της.

Αγρ. Αστέρας: Θεοφάνους 7, Τζιόκας 7 (77΄ Αραμπατζής), Μπουλγκουρίδης 7, Μπάρμπας 7, Μαλλούς 7, Καλλιάκης 7, Τσούκλης 7, Κυζερίδης 8 (80΄ Νίκιτς), Τελλιάδης 7 (70΄ Λαδάκης), Μπεκιάρης 7, Σακελλαρίδης 7.

ΑΕΚ: Σορεντίνο 6, Μόρας 5, Αλεξόπουλος 6, Μάλμπασα 5, Κόντης 6, Τσάνκο 5, Κυριακίδης 6, Σαπάνης 6, Λάκης 6 (86΄ Κουτρουμάνος), Σοάρες 5 (69΄ Ιβιτς), Καπετάνος 5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ