Σάββατο 15 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απαιτούν τα δεδουλευμένα

Τα δεδουλευμένα για τους μήνες Φλεβάρη και Μάρτη εξακολουθεί να μην καταβάλει προς τους εργαζόμενους των εφημερίδων «Χώρα», «DERBY», «FINANCIAL BOX» και «SCORE LIVE», καθώς και στο ραδιοφωνικό σταθμό «PROFIT» και τον τηλεοπτικό σταθμό «Κανάλι 10» ο εκπρόσωπός τους Γιώργος Τράγκας, παρά τις δεσμεύσεις του προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Το ΔΣ της Ενωσης, με ανακοίνωσή του, δηλώνει την απόφασή του να περιφρουρήσει το δικαίωμα στην εργασία των εργαζομένων, να διασφαλίσει την εφαρμογή των ΣΣΕ και να εξασφαλίσει ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής στους χώρους εργασίας. Για το λόγο αυτό, για άλλη μια φορά, καλεί την εργοδοσία των παραπάνω Μέσων να καταβάλει έως τη Μ. Τετάρτη τις δεδουλευμένες αποδοχές και το Δώρο Πάσχα σε όλους τους εργαζόμενους, διαφορετικά η ΕΣΗΕΑ και όλες οι συνεργαζόμενες Ενώσεις του Τύπου και των ΜΜΕ θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις την επομένη μέρα (Μ. Πέμπτη) για να αντιμετωπίσουν την απαράδεκτη εργοδοτική συμπεριφορά.

  • Συνάντηση με την εκδότρια της εφημερίδας «Sportime» Φρύνη Οντόνι, θα πραγματοποιήσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με την παρουσία και εκπροσώπων της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ την ερχόμενη Δευτέρα. Σκοπός της συνάντησης είναι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα (μη καταβολή δεδουλευμένων και ασφάλιση προσωπικού).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ