Τετάρτη 26 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μεταγραφικός πυρετός

Με τις... βαλίτσες στο χέρι προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Φέλιξ Μπόρχα. Αυτό επιβεβαίωσε χτες με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ντένις Γουόκερ. «Περιμένουμε το κάλεσμα του Ολυμπιακού για να έρθουμε στην Ελλάδα. Κάποιοι άλλοι συνεργάτες του γραφείου μας βρίσκονται ήδη καθ' οδόν για την Ευρώπη κι εφόσον η ελληνική ομάδα τους πει αύριο (σ.σ. χτες Τρίτη) να έρθουμε να συζητήσουμε, θα το κάνουμε άμεσα», είπε και συμπλήρωσε: «Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε οριστικά νέα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Αν μας πουν από τον Ολυμπιακό να έρθουμε για συζητήσεις θα πάρω τον παίκτη και θα έρθω άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές».

Οπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση Μπόρχα μπαίνει στην τελική της ευθεία και αναμένεται να έχει αίσια έκβαση για τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος θέλει να κάνει πράξη και αυτή την επιθυμία του Τροντ Σόλιντ.

Από κει και έπειτα εξελίξεις αναμένονται σύντομα και με τον Γιόζιπ Σίμουνιτς. Μάλιστα, η Χέρτα έδωσε τελεσίγραφο στον Κροάτη κεντρικό αμυντικό προκειμένου ν' απαντήσει (θετικά ή αρνητικά) ως τις 2 Μάη στην πρόταση που του έχει ήδη κάνει για 5ετή ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Τροντ Σόλιντ, ωστόσο ο Νορβηγός εξετάζει και την περίπτωση του 25χρονου Αργεντινού της Θέλτα (ανήκει στη Λάτσιο και αγωνίζεται ως δανεικός στην Ισπανία) Ματίας Λέκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ