Τρίτη 2 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ανοιχτό φινάλε

Ετοιμοι για το.. σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι παίκτες της ΑΕΚ

Eurokinissi

Ετοιμοι για το.. σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι παίκτες της ΑΕΚ
Μια αγωνιστική έμεινε πλέον για την ολοκλήρωση και αυτού του πρωταθλήματος. Και αν κρίνουμε από την προτελευταία, μάλλον θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αγωνιώδης και ανατρεπτική. Οπως προχτές, που ο πρωταθλητής Ολυμπιακός σχεδόν διασύρθηκε από το Λεβαδειακό, όπως και για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έδειχνε να θέλει η Καλαμαριά και όχι η ΑΕΚ... Και αν στα «ψηλά» τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, στην «ουρά» όλα θα κριθούν, στο... νήμα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να έχει στεφθεί πρωταθλητής και το κλίμα στις τάξεις του να είναι βαρύ. Αιτία η 4η ήττα σε έξι αγώνες. Εχασε και από τον Λεβαδειακό, που με λίγο μεγαλύτερη προσοχή θα πετύχαινε και μεγαλύτερο σκορ!..

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν αγγαρεία, όπως παραδέχτηκε και ο Γεωργάτος: «Μπήκαμε χαλαρά, όπως κάνουμε από τότε που εξασφαλίσαμε τον τίτλο και είχαμε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο». Μόνο που έτσι δίνουν δικαιώματα για «ψιθύρους». Από την πλευρά του ο Σόλιντ, απέφυγε τις πολλές κουβέντες:

Αν σε κάποιον, που δε γνώριζε, έλεγαν ότι στην αναμέτρηση της Καλαμαριάς η μια ομάδα είναι αδιάφορη και η άλλη «καίγεται» και του ζητούσαν να τις προσδιορίσει, τότε ως αδιάφορη θα διάλεγε τη φιλοξενούμενη ΑΕΚ και ως ενδιαφερόμενη τη γηπεδούχο! Ξανά σε μια κρίσιμη αναμέτρηση οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν... αλλά δεν μπορούσαν. Απλά αυτή τη φορά ήταν τυχεροί και δεν το (ξανα)πλήρωσαν. Ετσι, θέλουν ένα βαθμό για να επικυρώσουν την παρουσία τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω. Κέρδισε και μάλιστα με 4-0, αλλά δεν του φτάνει. Στο μόνο που προσβλέπει είναι σε ένα ακόμα δώρο της ΑΕΚ, χωρίς αυτός να «σκοντάψει» στη Λάρισα, η οποία θέλει να «βγει» στο Ιντερτότο. Πάντως ο Μαλεζάνι - αν και θα είναι στον πάγκο και την τελευταία αγωνιστική - ουσιαστικά αποχαιρέτησε από χτες. Η Ξάνθη κέρδισε και εξασφάλισε την έξοδό της στο Κύπελλο UEFA. Το ίδιο -παρά την ήττα- και οι ΠΑΟΚ, Ηρακλής. Και πλέον «όλα τα λεφτά» είναι η μάχη της παραμονής.

Λεβαδειακός, Πανιώνιος και ΟΦΗ «παλεύουν» να μη γίνουν - ο καθένας για τον εαυτό του - συνοδοιπόροι των Ακράτητου και Καλλιθέας, στη Β' Εθνική. Ο Λεβαδειακός, λοιπόν, κέρδισε τον Ολυμπιακό, ο Πανιώνιος τον Ηρακλή και ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ. Και όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται το Λεβαδειακό και ο Πανιώνιος πάει στο αδιάφορο Αιγάλεω. Τα σενάρια αρκετά. Οψόμεθα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ