Σάββατο 6 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Νίκος Συμεώνογλου
Νίκος Συμεώνογλου
Φωτ.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του ΝΙΚΟΥ ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, καλούμε τους φίλους και συντρόφους του να παραβρεθούν στο μνημόσυνό του, αύριο Κυριακή 7 Μάη 2006 στις 11.30 π.μ. στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Νίκαιας.

Ο Ν. Συμεώνογλου ανήκει στη γενιά των ανυπότακτων κομμουνιστών της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι, παρά τις κατοπινές διώξεις και φυλακίσεις δεν υπέστειλαν ποτέ τη σημαία των αγώνων και του Κόμματός τους. Παρέμεινε πιστός στην υπόθεση της εργατικής τάξης ως το θάνατό του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αϊ- Γιώργη» Κοκκινιάς.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Αύριο Κυριακή, 7 Μάη, στις 11.00 π.μ. στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Πέραμα, γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του

ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ

μέλους του ΚΚΕ

Στη μνήμη του συντρόφου μας προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της Αχτίδας Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟΑ, 270 ευρώ και του δίνουμε την υπόσχεση ότι, όπως αυτός παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά του και στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με την ίδια αισιοδοξία που τον διέκρινε.

Οι σύντροφοί του Λεωνίδας, Αγλαΐα, Θεόδωρος, Ευγενία, Γεώργιος, Στέλιος

* * *

Φωτ.

Αύριο Κυριακή, 7 Μάη στις 9.00 π.μ. στην εκκλησία Παναγίτσας Χαϊδαρίου, γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης

ΗΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Στη μνήμη του το Παράρτημα Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν μέλος, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου, 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ