Σάββατο 13 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κορυφώνεται η αγωνία

Αγωνία για ΑΕΚ - ΠΑΟ για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Eurokinissi

Αγωνία για ΑΕΚ - ΠΑΟ για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ
Αλλοι ενδιαφέρονται για τις εντυπώσεις και άλλοι για την ουσία, στην αυλαία του επαγγελματικού πρωταθλήματος, η οποία «πέφτει» το Σαββατοκύριακο. Ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί, το ίδιο και - κατά τα 3/4 - οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο ΟΥΕΦΑ. Ανοιχτό λοιπόν παραμένει το θέμα της 2ης και τρίτης θέσης, αλλά κυρίως η ομάδα που θα ακολουθήσει Καλλιθέα και Ατρόμητο στη Β' Εθνική.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, το μυαλό όλων είναι στη φιέστα. Ο Ολυμπιακός έχει αναδειχτεί άξια νταμπλούχος και ήρθε η στιγμή να το γιορτάσει δεόντως. Πολλές εκδηλώσεις και υψηλοί προσκεκλημένοι (σύμφωνα με την ΠΑΕ θα παρευρεθεί ο Μαραντόνα).

Στο ΟΑΚΑ η τρίτη για την ΑΕΚ ελπίζουν να μην είναι (επίσης) φαρμακερή. Εχασε το πρωτάθλημα, έχασε το κύπελλο, μένει (πλέον μόνο) η εξασφάλιση της 2ης θέσης. Για την ουσία (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και έσοδα) αλλά και τις εντυπώσεις. Η Ξάνθη είναι μεν αδιάφορη, αλλά ικανή για όλα. Ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε ήττα της ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να κερδίσει στη Λάρισα. Η τοπική ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Επιζητά τη νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Ιντερτότο.

«Ολα τα λεφτά» πάντως είναι σε δύο γήπεδα. Στο «Παγκρήτιο» και το «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει το Αιγάλεω, αντίστοιχα. Οποιος χάσει, χάνεται (μάλλον αποχαιρετά την κατηγορία). Τα σενάρια αρκετά, περισσότεροι οι ψίθυροι και οι φήμες. Μοναδικό δεδομένο λοιπόν είναι ότι αύριο το βράδυ τελειώνουν τα ψέματα.

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής: ΣΗΜΕΡΑ: Ηρακλής - Καλλιθέα (17.45, «Supersport 1»), ΟΦΗ - Λεβαδειακός («Supersport»), Ολυμπιακός - Ιωνικός («Alpha»), ΠΑΟΚ - Καλαμαριά («Supersport»), Αιγάλεω - Πανιώνιος (17.45, «Alpha»), Ακράτητος - Ατρόμητος («Alpha»), Λάρισα - Παναθηναϊκός («Alpha»), ΑΕΚ - Ξάνθη (20.00, «Supersport 1»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ