Παρασκευή 2 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αγγελοι του έρωτα

Ο έρωτας, όπως τον τραγουδάει ο Παντελής Θαλασσινός και η «Ηδονή της τιμιότητας», όπως την κατέγραψε ο Πιραντέλο, είναι τα κυρίαρχα θέματα της εκπομπής «Ετσι είναι η ζωή», που θα προβληθεί απόψε στις 21.00 από τον «902 TV», σε επανάληψη.

Αφορμή της συνάντησης το σμίξιμο των «Λαθρεπιβατών» του Παντελή Θαλασσινού και του Γιάννη Νικολάου, που μας χάρισε το νέο CD «Οι Αγγελοι του Ερωτα».

Ο αγαπητός τραγουδοποιός παρουσιάζει στην εκπομπή ένα πρόγραμμα με αγαπημένα παλαιότερα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και νέα, από τον τελευταίο του δίσκο «Οι Αγγελοι του Ερωτα». Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Νικολάου, οι μουσικοί Πάρις Περυσινάκης (λύρα, κιθάρα, μπουζούκι, λαούτο) και Τάσος Ζαφειρίου (κιθάρα, τζουρά). Στη συντροφιά και ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός.

  • Μια συζήτηση για την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης θα μεταδοθεί σήμερα στις 18.45 από την εκπομπή «Εις υγείαν», της τηλεόρασης του «902». Φιλοξενούμενη της Ειρήνης Μπαλντίδη, η Μαργαρίτα Παπαδημητρίου, πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Οστεοπαθητικών και ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ειδικός οστεοπαθολόγος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ